Ulf Dahlqvist utses till ny VD för Borås Bil Personbilar AB.

Det är med stor glädje som styrelsen för Borås Bil Personbilar AB kan meddela att Ulf Dahlqvist från och med den 1 september utsetts som ny VD för Borås Bil Personbilar AB.

Ulf Dahlqvist som har haft ledande befattningar inom branschen och har varit i företaget under nio år har under de senaste månaderna verkat som tillförordnad VD. Hans kompetens och mångåriga erfarenhet av affärsutveckling och försäljning säkerställer ett fortsatt starkt kund- och affärsfokus.

– Vi är övertygade om att Ulf kommer vara en stark drivkraft i att utveckla företaget till nästa nivå, säger Peter Hansson, styrelseordförande för Borås Bil.

Borås Bil grundades 1936 av Oskar Andersson och är fortfarande i familjens ägo genom barnbarnen Katarina Nilsson och Kristina Carling.

Borås Bil Personbilar AB som är en auktoriserad återförsäljare för personbilar och lätta transportbilar representerar varumärkena Volvo, Peugeot, Citroën samt Maxus i Sjuhärad och erbjuder också auktoriserad service för Renault, Dacia, Polestar och Lynk & Co. Bolaget har anläggningar på Hulta och Viared i Borås, Kinna, Ulricehamn och Tranemo och bedriver också verksamhet under varumärket MECA i Borås och Tranemo.


För mer information:
Ulf Dahlqvist, VD Borås Bil Personbilar AB
033-15 14 35
ulf.dahlqvist@borasbil.se