Stenskott, repor och mindre bucklor

På Borås Bil gruppen kan vi hjälpa dig med ett flertal typer av småskador som kan ha drabbat din bil.

Många bilar råkar någon gång ut för mindre lackskador. Stenskott, parkeringsskada och en lång rad andra anledningar ligger bakom. Resultatet är mindre skador som inte påverkar prestandan på bilen alls, men det ser bara tråkigt ut. Dessa skador kan vi åtgärda snabbt och lätt utan att behöva byta ut några delar. Med spot repair fixar vi stenskott och repor. Mindre bucklor riktar vi helt enkelt upp med väl beprövade tekniker.

Våra lösningar för småskador

Spot repair

För mindre lackskador, såsom repor och stenskott så är det oftast onödigt att lacka om en hel del av bilen. Det är mer fördelaktigt att helt enkelt fylla i skadan och sedan polera upp lacken. Själva arbete kallas för spot repair. Det är ett kostnadseffektivt alternativ som dessutom innebär att du inte behöver vara utan bilen särskilt länge.

Mindre bucklor och stenskott

Fyll i en repa eller ett stenskott och polera upp det. Rikta bucklor istället för att byta ut en hel del av bilen. Vanligtvis är det klassiska parkeringsskador lett till små plåt- eller plastskador som vi reparerar. Skadornas storlek brukar vara ungefär 15 cm i omfång och resultatet skiljer sig inte mycket mot att byta ut hela delen till en ny.

Skador i klädsel eller interiör

Skador på inredning, säten och paneler i din bil går att åtgärda. Allt med smart, kostnadseffektiv teknik. Kontakta oss för att få en kostnadsuppskattning.