Borås Bil Skadecenter

När olyckan varit framme

Ibland inträffar sånt som man helst vill undvika, med plåt-, lack- och plastskador som följd. Då bokar du snabbt och enkelt skadebesiktning hos oss. Vi tar hand om din bil och åtgärdar skador både in- och utvändigt med högsta kvalitet och resultat!

Boka skadebesiktning

När olyckan varit framme ska du anmäla skadan till ditt försäkringsbolag. Sen kan vi börja arbeta!

Hur går det till?

Steg 1 - Anmäl till försäkringsbolaget

När olyckan varit framme är det första man ska göra att anmäla skadan, eller skadorna, till försäkringsbolaget. Med det på plats kan vår personal börja jobba direkt och du behöver inte vara ifrån bilen längre än nödvändigt.

Steg 2 - Boka skadebesiktning

Efter att du anmält olyckan till försäkringsbolaget kommer dom vilja att en skadebesiktning genomförs. Skadebesiktningen är kostnadsfri så du betalar inget för själva besiktningen. Du kan boka en skadebesiktning för din bil på två sätt. Välj det som är bäst för dig! Ring direkt till våra skaderådgivare på 033-348 53 24Eller boka direkt via webben

Steg 3 - Lämna av bilen

Du kommer förbi Borås Bil Skadecenter och lämnar bilen hos oss. Om bilen inte är i ett säkert och körbart skick kan vi hjälpa till med Assistans. När bilen är mottagen hos oss börjar vi arbeta så fort som möjligt. Behöver du lånebil? Det kan vi självklart hjälpa till med!

Steg 4 - Vi lagar skadorna

Vi lagar skadorna på din bil oavsett om det är lack-, plast-, glas- eller plåtskador. I appen kommer du kunna följa ditt ärende i alla steg och alltid hitta information om vilka reparationer vi kommer utföra. Dessutom kommer du kunna se vad reparationerna kommer kosta samt vad som täcks av försäkringsbolaget.

Steg 5 - Hämta bilen

Redan när du lämnar in bilen får du information om när du kan komma och hämta din lagade bil. Vi förstår att det kan vara krångligt att vara utan bil och vi eftersträvar alltid att få klart din bil så snabbt som möjligt.

Steg 6 - Vi fixar resten

Vi tar självklart hand om detaljerna med ditt försäkringsbolag. Oavsett vad det är för reparation som din bil behövt.

Från lackskador och inredning till stenskott

Vi erbjuder smarta reparationer av bilskador som lackskador, mindre bucklor och skador på inredningen. Våra kvalificerade tekniker använder avancerade tekniker och material för att återställa din bil till sitt ursprungliga skick på ett kostnadseffektivt sätt.

Bärgning och vägassistans

Är bilen inte i trafiksäkert körbart skick kontaktar du assistans för att bärga in bilen till oss. Har du en bil med fri assistans inkluderat i din försäkring, kostar bärgningen ingenting. I annat fall varierar självrisk eller kostnad beroende på försäkringsbolagets villkor. När du utför originalservice hos oss ingår oftast 12 månaders fri assistans.

Till kontaktuppgifter