Lackskador

Genomarbetad metodik och, inte minst, en specialutbildad och erfaren lacktekniker. Där har du mixen som leder till det perfekta resultatet. Du får mycket noggrant underarbete och perfekt färgmatchning – även om din bil är några år gammal. Priser för mindre lackskador ligger oftast under försäkringens självrisk.

Reparera mindre bucklor

Det finns mycket pengar att spara om man kan reparera mindre bucklor, istället för att byta ut en hel plåtdetalj. En stor fördel med att reparera bucklor genom vår metod är att man inte påverkar varken lack eller rostskydd. Vi lagar mindre bucklor med mycket bra resultat, och för det mesta går det inte ens att avgöra var skadan varit.

Skador på inredningen

Skador på inredning och säten går oftast att åtgärda med relativt enkla medel. Framförallt om man använder rätt verktyg och teknik. På Borås Bil Skadecenter får du hjälp att reparera och rengöra säten. Kontakta oss för att få en kostnadsuppskattning.

Stenskott eller sprickor i vindrutor

Behöver du byta hela vindrutan eller går det att laga med bra resultat? Oavsett kan vi hjälpa till. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att utföra byten och reparationer av vindrutor. Oavsett vilket bilmärke och modell du äger så kommer vi kunna hjälpa dig.

Boka tid

Kört på en trottoarkant?

Vi på Borås Bil gruppen lagar och renoverar fälgar på vår toppmoderna anläggning på Viared. Kantstött, repad eller skadad? Oavsett märke får du hjälp av våra experter. Vi erbjuder tjänster som blästring, lackering och svarvning. Allt för att kunna återställa din fälg på bästa sätt.

Boka åtgärd

Läser in...