Vi är proffs på däck

Rätt däck till rätt bil är viktigare än man kan tro. Vi på Borås Bil gruppen känner inte bara din bil, vi är även experter på vilka däck du behöver för att känna dig trygg på vägen. Ungefär som fyra handflator, det är all kontakt bilen har med underlaget. Med rätt däck kör du mer ekonomiskt men framförallt säkrare.

Välkommen att prata däck med oss!

Hjulinställning

En korrekt hjulinställning kan förbättra ditt fordons hantering och öka dess livslängd. Det hjälper till att minimera onödig slitage på dina däck, spara bränsle och förbättra bromsförmågan. Detta leder till en säkrare och mer ekonomisk körupplevelse. Så se till att boka en hjulinställning idag och låt din bil rulla smidigt och tryggt på vägen.

1 095 kr

Däckhotell inkl hjulskifte

Borås Bil gruppen erbjuder trygg och bekväm säsongsförvaring i våra däckhotell till ett rimligt pris. Vi kontrollerar mönsterdjup och eventuella skador på däcken, och du behöver aldrig tänka på den tunga och smutsiga hantering det innebär att själv förvara sina däck.

850 kr*/950 kr

Hjulskifte

Vi hjälper dig gärna att skifta. Då går vi igenom lufttryck och mönsterdjup så att du alltid kan känna dig säker när du lämnar vår serviceverkstad. Varför ej skifta i samband med service?

300 kr*/350 kr

Bra att veta

Vad ska jag ha för däcktryck?
Vilka datum gäller för vinterdäck?
Vad säger lagen kring mönsterdjup?
Vad innebär en hjulinställning?
TPMS, vad är det?
Dubbat eller odubbat, vad ska jag välja?

Läs mer

*gäller vid betalning med CarPay