Bilvård

Vi hjälper dig att bevara nybilskänslan!

Boka bilvård

Bilvård av proffs

Med bilvård hos Borås Bil gruppen håller du din bil lika fin som när den en gång rullade ut ur fabriken. Våra duktiga bilvårdsproffs fixar allt från in-och utvändig tvätt, dammsugning, vaxning och polering till lackskyddsbehandling. En rekond är en grundlig rengöring och städning av bilen som återskapar nybilskänslan och fräschar upp den. Regelbunden bilvård ger ökad livslängd och höjer värdet på din bil!

Tvätta bilen

Att hålla bilen ren ökar livslängden och hjälper bilen bibehålla sitt värde så länge som möjligt. Det är viktigt att regelbundet tvätta och se efter bilen för att hjälpa lacken skydda bilen från rostangrepp. Sen ser ju bilen också snyggare ut om den är ren.

Lackbehandling

Lackbehandlingarna kommer i olika skepnader beroende på skicket din bil är i idag. Behovet varierar lite främst beroende på hur gammal din bil är. En nyare bil kräver oftast mindre jobb än en äldre.

Små skador på lacken

Många bilar råkar någon gång ut för mindre lackskador. Stenskott, parkeringsskada och en lång rad andra anledningar ligger bakom. Resultatet är mindre skador som inte påverkar prestandan på bilen alls, men det ser bara tråkigt ut.

Andra bilvårdstjänster

Förutom tvätt, lack och småskador erbjuder vi ett par ytterligare tjänster inom t.ex. glas och klädsel.