Serviceabonnemang

Prenumeration på service

Ett serviceabonnemang, eller serviceavtal som det också kallas, innebär enkelt förklarat att du prenumererar på din bils service. Istället för att betala en hög engångskostnad när din bil servas får du nu en fast månadskostnad, vilket även gör att du får en bättre kontroll över dina bilkostnader.

Serviceabonnemang kan tecknas för både nya och begagnade Volvo, Peugeot, Citroën, Maxus, Renault och Dacia personbilar (max 8 år eller 45 000 mil).

Vi kan din bil

En märkesauktoriserad verkstad är den enda verkstaden som garanterat kan erbjuda dig den unika kombinationen av originaldelar, särskilda arbetsmetoder och specialutbildade tekniker som känner din bil bättre än någon annan. Som märkeshandlare är vi också de enda som kan erbjuda dig gratis uppdateringar av mjukvaran i din bil. Vi är helt enkelt specialister på de bilar vi säljer.

Uppgradera

Du kan göra en mängd tillval till ditt serviceabonnemang: trygghetsavtal, bilvård, hämta och lämna, hyrbil vid service, hjulskifte med förvaring m.m. Prata med din personliga servicetekniker eller säljare för mer information om vad som gäller för just din bil.

Teckna serviceabonnemang

Redan vid köpet av en bil kan du genom att teckna ett serviceabonnemang försäkra dig om att din bil är eftertraktad den dagen det är dags att sälja. En bil som alltid servas i tid – och av specialister – värderas högt. Tryggheten att köpa en begagnad bil där allt fungerar som nytt är de flesta bilköpare beredda att betala extra för. Och detta höjer givetvis andrahandsvärdet. Därför finns Borås Bil gruppen serviceabonnemang.

Frågor om serviceabonnemang

Har du allmänna frågor kring serviceabonnemang, om ditt avtal löpt ut, vad som ingår, hur du tecknar ett nytt eller förlänger? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Läser in...

Du behöver ett CarPay-kort

För att teckna ett serviceabonnemangbehöver du ha ett CarPay-kort eftersom betalning av avtalet sker via det.

Frågor och svar


Läs mer kring allmänna villkor och produktinformation

*Lokala prisavvikelser kan förekomma då mjukvaruuppdatering är ett tillägg i Volvo Originalservice. Volvo Cars tillhandahåller mjukvaran kostnadsfritt, men kostnad för utfört arbete kan tillkomma.