Serviceavtal

Prenumeration på service

Med ett serviceavtal lägger du upp en plan för betalning av underhållskostnaden på din bil. Då betalar du bara ett överenskommet belopp varje månad för service. Samma summa, månad efter månad, men ingen faktura efter verkstadsbesöket, och inga obehagliga överraskningar i form av oplanerade utgifter. Serviceavtal kan tecknas för både nya och begagnade Volvo, Peugeot, Citroën, Maxus, Renault och Dacia personbilar (max 8 år eller 45 000 mil).

Vi kan din bil

En märkesauktoriserad verkstad är den enda verkstaden som garanterat kan erbjuda dig den unika kombinationen av originaldelar, särskilda arbetsmetoder och specialutbildade tekniker som känner din bil bättre än någon annan. Som märkeshandlare är vi också de enda som kan erbjuda dig gratis uppdateringar av mjukvaran i din bil. Vi är helt enkelt specialister på de bilar vi säljer.

Uppgradera

Du kan göra en mängd tillval till din serviceprenumeration: trygghetsavtal, bilvård, hämta och lämna, hyrbil vid service, hjulskifte med förvaring m.m. Prata med din personliga servicetekniker eller säljare för mer information om vad som gäller för just din bil.

Du kan välja mellan två typer av serviceavtal

Redan vid köpet av en bil kan du genom att teckna ett serviceavtal försäkra dig om att din bil är eftertraktad den dagen det är dags att sälja. En bil som alltid servas i tid – och av specialister – värderas högt. Tryggheten att köpa en begagnad bil där allt fungerar som nytt är de flesta bilköpare beredda att betala extra för. Och detta höjer givetvis andrahandsvärdet. Därför finns Borås Bil gruppen serviceavtal.

Serviceavtal

Med ett serviceavtal betalar du en fast månadskostnad för service. Det ger dig en bil som alltid servas i tid och som förhoppningsvis är mer eftertraktad den dagen du bestämmer dig för att sälja. Välj mellan 12, 24 och 36 månaders bindningstid.

Kontakta oss för exakt pris.

Service- och reparationsavtal

Med vårt service- och reperationsavtal betalar du en fast månadskostnad för service, reparationer och byte av slitagedelar. På så sätt skyddar du dig mot oplanerade utgifter. Välj mellan 12, 24 och 36 månaders bindningstid.

Frågor om serviceavtal

Har du allmänna frågor kring serviceavtal, om ditt avtal löpt ut, vad som ingår, hur du tecknar ett nytt eller förlänger? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Du behöver ett CarPay-kort

För att teckna ett Serviceavtal behöver du ha ett CarPay-kort eftersom betalning av avtalet sker via det.

Frågor och svar


Läs mer kring allmänna villkor och produktinformation

*Lokala prisavvikelser kan förekomma då mjukvaruuppdatering är ett tillägg i Volvo Originalservice. Volvo Cars tillhandahåller mjukvaran kostnadsfritt, men kostnad för utfört arbete kan tillkomma.