Renault originalservice

För att det ska vara riktigt enkelt att veta vad det kostar i bilverkstaden har vi tagit fram en prislistan för de vanligaste åtgärderna. I denna prislista, som vi kallar RENAULT MENY, får du totalpriser vilket inkluderar både delar och arbete.

Och vi lovar – Vi är inte bara professionella, vi är även prisvärda.
Jämför oss gärna.

Renault Meny Original

I vårt premiumalternativ RENAULT MENY ORIGINAL ingår Renault Originaldelar och montering utförd av kompetenta Renaultmekaniker. Allt i ett paketpris. Renault Originaldelar är samma delar som tas fram vid utvecklingen av en ny bilmodell. Varje del har exakt rätt kvalitet och prestanda – det är därför som dessa reservdelar är de bästa din Renault någonsin kan få.

Passar särskilt bra för dig som:
Vill behålla nybilskänslan och månar om bilens andrahandsvärde
Använder bilen mycket eller som kör långa sträckor

Renault Meny Optimal

När du som har en bil äldre än 6 år väljer vårt prisvärda alternativ RENAULT MENY OPTIMAL får du prispressade delar och montering utförd av kompetenta mekaniker – allt i ett och samma paket. Priserna är upp till 30% lägre än för ORIGINAL. Delarna, som kommer från Renaults reservdelssortiment Motrio, har hög kvalitet. Samma garantier gäller som för Renault Originaldelar.

Passar särskilt bra för dig som:
Värderar en god bilekonomi
Har en lite äldre bil och tidigare testat en utomstående verkstad, men som har tröttnat på otillräcklig kvalitet och service.

Assistans ingår

I alla nya Renault bilar ingår Renault Assistance som ger dig hjälp på vägen om något oförutsett skulle hända t.ex. punktering, borttappad bilnyckel eller något annat missöde. Varje gång du utför Originalservice hos vår Renaultverkstad förlänger vi kostnadsfritt Renault Assistance Long Life med 1 år fram tills att din bil är 10 år. Med andra ord kan du njuta av den här extra tryggheten ända upp till 11 år.

Renault Serviceavtal

Med ett Serviceavtal lägger du upp en plan för betalning av underhållskostnaden på din nya bil. Då betalar du bara ett överenskommet belopp varje månad för service. Samma summa, månad efter månad, men ingen faktura efter verkstadsbesöket, och inga obehagliga överraskningar i form av oplanerade utgifter.

Läs mer