Volvo Originalservice Classic

Service för bilar äldre än sex år

Med Volvo Originalservice Classic får du en noggrann kontroll av bilen, servicegaranti och fri vägassistans i ett helt år. Det ger dig samma trygghet som du är van vid, till ett förmånligt pris.

Vad ingår i servicen?

Vad är Volvo Originalservice Classic?

Volvo Originalservice Classic är ett nytt servicealternativ för bilar äldre än sex år och ersätter Essential Service. Förutom att byta olja och filter går din personliga servicetekniker igenom din bil och kontrollerar alla viktiga punkter. I priset ingår också servicegaranti, uppdatering av mjukvaran*, fri förlängning av Volvo Assistans samt en stämpel i serviceboken. Det ger dig samma trygghet som du är van vid, till ett förmånligt pris.

Vad är skillnaden mellan Volvo Originalservice och Volvo Originalservice Classic?

Skillnaden mellan de två alternativen är serviceprotokollet. Volvo Originalservice är vår standardservice och kan genomföras på alla Volvobilar – medan Volvo Originalservice Classic är anpassad för dig som kör en bil som är sex år eller äldre. Den ersätter därmed vårt tidigare servicealternativ Essential Service.

Vilka fördelar finns det med att teckna ett serviceavtal?

Genom att teckna ett serviceavtal får du förstklassig service och en fast månadskostnad med prisgaranti. Det innebär att du är skyddad mot eventuella prishöjningar. Dessutom får du alltid 12 månaders servicegaranti.

Vad kostar ett serviceavtal?

Kostnaden beror på bland annat på bilmodell, körsträcka och årsmodell. Kontakta oss för att få ett pris.

Går det att teckna ett serviceavtal oavsett mätarställning?

Nej, bilens mätarställning får inte överstiga 45 000 mil.

Hur länge löper ett serviceavtal?

Du kan teckna ett serviceavtal på 1, 2 eller 3 år. När perioden närmar sig sitt slut får du ett förnyelsebrev med möjlighet att förlänga ditt serviceavtal med ett år i taget.

*Lokala prisavvikelser kan förekomma då mjukvaruuppdatering är ett tillägg i Volvo Originalservice. Volvo Cars tillhandahåller mjukvaran kostnadsfritt, men kostnad för utfört arbete kan tillkomma.