Föreningserbjudande

Vi på Borås Bil gruppen känner ett stort engagemang och glädje över de produkter och tjänster vi säljer.

Många gånger är bilen det viktigaste redskapet för att få ihop vardagen mellan träningar och kvällsmat. Värdet av ett aktivt liv inte bara för den enskilde individen utan för hela samhället blir allt viktigare. Därför är det extra viktigt för oss att det finns fungerande idrottsföreningar runt om i Sjuhärad.

Det ger oss en möjlighet att bygga relationer och en chans att stödja de som delar våra värderingar. Därför vill vi hjälpa föreningar på ett så bra sätt som möjligt.

Packline NX Traveller

Packlines senaste och mest moderna takbox, tillverkad i miljövänlig och återvinningsbar ABS-plast. Med en vikt på endast 21kg får man inte bara en av marknades lättase takboxar utan också en box som håller hög aerodynamisk prestanda och är tyst på taket.

NX Traveller är utrustad med ett modernt pushlås och Packlines Lift-Off system som möjliggör i & urlastning från båda sidor samtidigt. Packline Easy Mount snabbfäste medföljer men takboxen kan också monteras med U-bygel eller T-spårsfäste. En funktionell takbox med stor lastförmåga på hela 560 liter som sitter snyggt på taket.

Specialerbjudande 5 995kr*

(rek pris 8 900kr).

Priset gäller dig som klubbmedlem och vid betalning med CarPay-kort, summan kan kostnadsfritt delas upp på

4 månader á 1 499kr/mån
12 månader á 500kr/mån

Läser in...

* CarPay är betaltjänsten som ger dig bättre bilekonomi. Du får rabatter, erbjudanden och bonus som sänker dina kostnader och gör det enklare att äga bil. Kortet är helt avgiftsfritt. Erbjudande gäller endast dig som är medlem i någon av Sjuhärads skidklubbar och uppvisande av medlemsbevis kan efterfrågas.

Sänk dina bilkostnader

Betala med CarPay och få en bättre bilekonomi.