Tanka med rabatt

Du som har ett Volvokort eller Renaultkort tankar billigt på flera platser runt om i hela landet. Du får alltid 10 öre rabatt per liter på 160 Tankastationer och 350 bemannade OKQ8-stationer (rabatten dras av på din faktura).

Drivmedel

Vi har Tanka anläggningar på alla våra orter (Borås, Kinna, Ulricehamn och Tranemo).
Du kan välja mellan:
– Bensin 95
– HVO100 (endast i Borås)
– Diesel
– Etanol
Aktuella drivmedelspriser hittar du på Tankas hemsida.

Spolarvätska

På våra stationer i Borås och Ulricehamn kan du tanka färdigblandad spolarvätska direkt i pumpen. Alltid till ett förmånligare pris med Borås Bil-kortet.

Fordonsgas

På vår Boråsanläggning har du också tillgång till fordonsgas (Biogas).

AdBlue

På vår Boråsanläggning har du också tillgång till AdBlue. AdBlue är en vätska som behövs för att avgasreningen ska fungera på moderna dieselmodeller. AdBlue fylls på i en egen behållare, som ofta är utmärkt med ett blåfärgat tanklock.

 

prislinjedekal

Hittar du ett billigare pris i närheten?

Skulle andra stationer i närheten ha ett lägre pris är du välkommen att slå en signal till Prislinjen eller informera oss genom Carpay.

 


 

Alltid 10 öre rabatt per liter

Med Borås Bil-kortet får du alltid 10 öre rabatt/liter på bensin, etanol, eller diesel (rabatten dras av på din faktura). Om du inte redan har ett kort, ansök idag!

Ansök via CarPay

 Lös in din bonus mot drivmedel

Varje gång du använder ditt Borås Bil-kort så får du bonuspoäng. Med appen CarPay får du en extra bonus: dina bonuscheckar finns alltid tillgängliga i mobilen och du ges möjlighet att lösa in dem mot drivmedel på Tanka. En funktion som bara erbjuds i appen.

Ladda ner:

app-store-logo

Ladda ner:

google-app-store

Upptäck fler fördelar: