Skador och plåtskador

Många bilar får skador någon gång. Vad som händer för att skadan ska uppstå kan vara vad som helst. Din bil kan ha blivit påbackad, varit inblandad i en viltolycka, eller så har det helt enkelt varit halt och bilen har glidit av vägen. Resultatet blir oftast att bilen skadas på något sätt och behöver repareras.

Har din bil blivit skadad?

Ibland är olyckan framme och det finns helt enkelt inget annat att göra åt det än att lämna in bilen och reparera skadorna. I vissa fall har bilen bara fått en mindre buckla, exempelvis av en medtrafikants bildörr på en parkering. Då räcker det oftast att rikta upp bucklan, läs mer om våra tjänster för detta här. I de fall när du verkligen behöver lämna in bilen är det alltid dålig timing och att plötsligt vara utan sin bil ställer alltid till med problem. Vi vill göra det så enkelt för dig som möjligt.

Hur går det till?

Steg 1: Anmäl skadan till försäkringsbolaget

Det första och viktigaste du behöver göra är att anmäla skadan till försäkringsbolaget. För att våra erfarna skadetekniker ska kunna börja arbeta krävs det att ditt försäkringsbolag har upprättat ett ärende angående skadan. Därefter kan vi sätta fart!

Steg 2: Skadebesiktning

Enklaste och snabbaste sättet för att boka en skadebesiktning hos Borås Bil Skadecenter är att göra det här på hemsidan.

Efter genomförd skadebesiktning bokar vi in en tid för åtgärd av din skada.

Boka skadebesiktning

Steg 3: Laga skadorna

Det är nu dags för oss att åtgärda skadan och återställa din bil till nyskick. Därefter blir du meddelad när arbetet är utfört. Sen är det enda som återstår för dig att komma förbi, kontrollera att allt ser bra ut och hämta upp bilen. Vi kommer att gå igenom arbetet tillsammans för att säkerställa att allt blivit rätt.