Viktig information om förändringar i vår Renault och Dacia-verksamhet

Från och med 1 oktober 2023 kommer Borås Bil gruppen inte längre att vara en auktoriserad återförsäljare för Renault och Dacia. Vi har med stolthet representerat Renault sedan 1982 och är mycket tacksamma för det förtroende som både märket och alla våra kunder visat oss genom åren.

Denna förändring påverkar endast försäljningen av nya Renault och Dacia-bilar, det påverkar inte vår serviceverksamhet.

Vad innebär detta för dig som kund?

Fortfarande auktoriserad service- och skadeverkstad: Vi är stolta över att kunna fortsätta erbjuda auktoriserad service och skadereparationer för Renault och Dacia. Vårt team av kvalificerade tekniker står fortsatt redo att bistå dig med allt från rutinmässiga serviceintervaller till akuta reparationer.

Fortsatt hög servicestandard: Vårt engagemang för utmärkt kundservice förblir oförändrat. Du kan förvänta dig samma höga nivå av professionalism och expertis som du alltid har gjort.

Möjlighet att köpa reservdelar: Vi kommer att fortsätta erbjuda originalreservdelar och tillbehör för både Renault och Dacia, så att du kan vara säker på att din bil får den vård den förtjänar.

Vår dedikerade personal står fortsatt redo för att hjälpa dig som kund på allra bästa sätt, oavsett om det är dags för service, akuta reparationer, skadereparation eller hjälp med en ny bil.

Svar på de vanligaste frågorna