Borås Bil blir ny återförsäljare av Peugeot och Citroën i Sjuhärad

Borås Bil gruppen stärker sin position som Sjuhärads främsta bilaktör. Under sommaren blir Borås Bil Personbilar AB ny auktoriserad återförsäljare för försäljning, service och skadehantering av Peugeot och Citroën i Sjuhärad.

 – Med agenturen för Peugeot och Citroën stärker vi vår position och kompletterar vårt redan starka produkt- och modellprogram för privat- och företagskunder runt om i Sjuhärad, säger Lars Lundin, VD på Borås Bil Personbilar AB.

Det nya avtalet innebär att Borås Bil blir ny återförsäljare av Peugeot och Citroën i Sjuhärad. Säljstart planeras till sommaren.

– Det är väldigt glädjande att vi på K.W. Bruun Automotive nu inleder ett samarbete med en väletablerad och erkänt skicklig återförsäljare som Borås Bil gruppen. Genom detta samarbete tar vi på K.W. Bruun ytterligare ett viktigt steg i vårt arbete med att stärka vårt återförsäljarnätverk för Citroën och Peugeot i Sverige, säger Dennis Edberg, Retail Director för K.W. Bruun Automotive.

I samband säljstarten kommer anläggningen på Hulta i Borås att anpassas för den nya verksamheten, med bland annat en ombyggnation för ny bilhall och verkstad.
På sikt innebär det nya avtalet också behov av nyrekryteringar inom både försäljning, verkstad och service.

– Vi går en spännande framtid till mötes och ser fram emot att lära känna våra nya samarbetspartners, profilera våra lokaler och stärka upp vår kompetens med både nyrekryteringar och utbildning av befintlig personal. Men framför allt ser vi fram emot att välkomna nya och befintliga kunder till våra anläggningar i Sjuhärad, säger Lars Lundin.


Borås Bil innehar sedan tidigare agenturen för Volvo, Renault och Dacia. Borås Bil finns representerade med anläggningar i Borås, Kinna, Tranemo och Ulricehamn.

Kontakt:

BORÅS BIL 
Lars Lundin, VD
033-151604
lars.lundin@borasbil.se

K.W. Bruun Automotive
Ola Martinsson, PR & Communication
0761-01 59 64
oma@kwbruun.se