Det enkla sättet att ha tjänstebil

Volvo Business Lease. Vi tar hand om allt.

För dig som företagskund

För dig med 1–20 företagsbilar har vi tagit fram Business Lease. Vi tar hand om allt så att du kan lägga all fokus på företagets verksamhet. I Business Lease ingår finansiering, service, försäkring och ett Volvokort med bränslerabatt. Du har en kontakt för alla bilfrågor och kostnaderna samlas på en faktura.

Ingår alltid i Volvo Business Lease

• Leasing via Ziklo Bank
• Försäkring i Volvia
• Volvo Original serviceavtal
• CarPaykort med drivmedelsrabatt
• En kontakt för allt som gäller bilar
• Alla kostnader på samma faktura

Business Lease

Vi hjälper företag med bilar – men även allt annat som hör därtill. För med Volvo Business Lease ingår nämligen allt du behöver: en ny Volvo, försäkring via Volvia, leasing genom Ziklo Bank och ett Volvo Serviceavtal. På så vis kan du ägna dig åt att köra bilen och fokusera helhjärtat på ditt företag i stället.

CarPay

CarPay är Sveriges största bilägarkort och ger en förmånligare vardag för alla Volvoägare. Kortet är helt kostnadsfritt och kommer med en mängd rabatter och erbjudanden. Med appen CarPay kombineras kortets fördelar med en smidig enkelhet som gör din tillvaro med bilen ännu bekvämare.

Läs mer

Försäkring från Volvia

För att göra det lite enklare för er att hantera företagsbilarnas försäkringar väljer ni en försäkringslösning beroende på antalet bilar ni har. Ni kan även välja olika tilläggsförsäkringar för att ha en riktigt heltäckande bilförsäkring.

Läs mer på Volvia.se

CarPay Fleet för vagnpark

Med CarPay Fleet får företag full kontroll över sin vagnpark. Och med marknadens bästa verktyg för fleet management blir det enklare för förare och ansvariga.

Läs mer om tjänsten

Garantier

Med varje ny Volvo ingår garantier som ska göra ditt bilägande så tryggt och bekvämt som möjligt. Därför är en av världens säkraste bilar förmodligen även en av de tryggaste.

Se vilka garantier som ingår

Kontakta oss

Vi jobbar för att skapa långsiktiga relationer med våra kunder, eftersom vi tycker att samarbeten brukar bli bättre och bättre med tiden. Kontakta oss för att boka ett möte eller för mer information om oss och hur vi arbetar. Vi kommer gärna på besök hos er, eller så ses vi i någon av våra bilhallar.

Kontakta säljare