Fördelar med originalservice

Varför Originalservice? Det är egentligen väldigt enkelt. Vi kan din bil och vet vad den behöver. Med så mycket teknik som det finns i bilarna idag räcker det inte med att en tekniker är bra på att meka med bilar. Andreas Nicklasson, Servicechef i Borås och Ulricehamn har ordet.

På Volvo har alla kunder en Personlig Servicetekniker vilket är otroligt värdefullt. Kunden blir inte omkringslussad och det är alltid samma person som ansvarar för att kundens bil sköts om på bästa sätt. Alla våra Personliga Servicetekniker har specialutbildning på Volvo enligt certifierade originalmetoder och utför alltid service och reparationer med säkra, pålitliga Volvo originaldelar. Allt för att bilen ska rulla säkert och tryggt.

Fördelarna med originalservice

Framförallt det personliga, tryggheten i att det är samma person som tar hand om bilen och kunden. Men det är så mycket mer än bara service man får. Vi ger till exempel ett års garanti på servicen, skulle kunden upptäcka något fel på det vi åtgärdat justerar vi det kostnadsfritt. Volvo Assistans är en annan stor fördel enligt mig, det ger kunden och oss trygghet mellan servicetillfällena. Skulle det hända något med bilen får kunden snabbt hjälp och detta skyddet gäller i hela Europa.

Och givetvis ingår fria uppdateringar och bilen servas bara med originaldelar, det är i och för sig en hygienfaktor enligt mig men tål att upprepas. En Volvo är inte bättre än delarna den är byggd av, därför krävs exakt rätt egenskaper, rätt kvalitet och rätt passform och det kan vi bara garantera med originaldelar.

Personlig Servicetekniker

Jag är stolt över mina killar på Volvo, de gör ett fantastiskt jobb med bilarna och våra kunder. Kvalitet, trygghet och kunskap tror jag är det bästa för att bilen skall rulla säkert och kunden känna sig trygg.