Sälj din bil till oss

Snabbt, enkelt och tryggt – gratis värdering online, hantering inom 24h och snabb utbetalning.

Så här går det till när du säljer bilen

Vårt mål är att göra affären så pass enkel, snabb och trygg som det går för dig. För att lyckas med det har våra inköpare gjort processen enkel och fördelarna starka.

Vanliga frågor

Är det fortfarande något du är osäker på? Nedan har vi samlat några av de vanligaste frågorna. Funderar du på något annat? Kontakta en av våra inköpare på 033-15 16 30.

Måste jag betala någon avgift om jag inte vill sälja min bil?

Nej, vi tar inte ut någon avgift. Hela värderingsprocessen är helt gratis för dig.

Hur utförs den första prisuppskattningen av min bil på hemsidan?

Ange dina fordonsuppgifter i formuläret. Du får en initial, icke-bindande prisuppskattning inom 24 timmar – helt utan kostnad.

Hur får jag mitt slutliga försäljningspris och säljer min bil?

Efter att du har fått vår prisuppskattning bokar du i nästa steg en definitiv värdering som sker på plats på vår anläggning i Borås. Då gör vi en kontroll av bilen där vi säkerställer att alla uppgifter överensstämmer med värderingen online. Du lämnar kvar bilen hos oss och vi löser all administration kring ägarbyte och avställning, helt gratis.

Priset är inte vad jag förvänta mig, vad kan jag göra?

Det kan bero på att vår värderingstjänst inte tar hänsyn till extrautrustning. Gå vidare och boka en definitiv värdering för att få ett exakt försäljningspris.

Hur förbereder jag mig inför min bokade tid?

Naturligtvis vill du få ut det bästa av din bilförsäljning. Med våra tips kommer du enkelt kunna sälja din begagnade bil med bästa förutsättningarna.

 

Ingen försäljning utan en värdering

Att fastställa bilens värde innan en försäljning är ett absolut måste. Utan att ha kännedom om bilens faktiska värde är det omöjligt att få ett bra pris.

En onlinevärdering är en bra början för att få grepp om värdet på din bil, men kan bara ge en indikation då den har svårt att ta hänsyn till individuella faktorer. Därför måste en fysisk värdering utföras innan ett exakt värde kan fastställas.

 

Hos oss är en professionell värdering en del av försäljningsprocessen. Vår process är även 100% gratis.

 

Checklista

  • Värdera din bil
  • Rengör bilen (in- och utvändigt) och ta bort personliga föremål
  • Ha tillbehör redo
  • Servicebok

  • Fakturor och kvitton på underhåll, service och reparationer

  • Bruksanvisning

  • Registreringsbevis del 1 och 2

  • Eventuella tillbehör som vinterdäck och takräcken

Vill du kontakta oss direkt?

Om du har andra frågor eller vill ha tag på oss direkt - hör av dig till någon av våra inköpare eller ring till 033-15 16 30.