19 Okt 2017

Vi finns på WAYKE! Den nya digitala bilhallen.

Allt fler bilaffärer görs på internet, men inte alltid med den trygghet och säkerhet som säljare och köpare kan förvänta sig. För oss inom Sveriges bilhandlare och MRF (Motorbranschens Riksförbund) är det hög tid att ta vårt ansvar.

Trygg på Wayke

Wayke är en säker marknadsplats för bilar. Waykes fempunktsprogram gör att du kan känna dig trygg genom hela bilaffären.

  1. Alla bilar som annonseras har äkta, kontrollerade registreringsnummer.
  2. Alla bilar som annonseras har kontrollerats mot Carfax europeiska register för bilar. Carfax kontrollerar bland annat uppgifter som stöldstatus, mätarställning, servicehistorik och tekniska detaljer, Läs mer här. Wayke är den enda marknadsplats som har både Carfax Risk Alert (som stoppar bilar med allvarliga varningar från att annonseras ut) och Carfax Full Report (som ger dig en bils kompletta historik).
  3. Alla bilar som annonseras skapas av en säljare. Men för att köparen alltid ska kunna lita på annonsens innehåll hämtas data från olika externa källor.
  4. Din information och dina personuppgifter skyddas av Wayke-ID, Personuppgiftslagen (PuL) och den kommande Dataskyddsförordningen (GDPR).
  5. Alla meddelanden och annonser som skickas eller publiceras övervakas av Waykes säkerhetsteam.

Wayke-ID

Med Wayke-ID får du den bästa och mest kompletta upplevelsen av Wayke. En enda inloggning ger dig tillgång till alla våra tjänster nu och i framtiden. Bland annat kan du kontakta säljare, spara favoriter, skapa bevakning, lägga upp egna annonser och ställa frågor till kundtjänst. När du är inloggad har du dessutom alltid tillgång till inspirerande artiklar kring bilköp och bilägande.

Ditt Wayke-ID baseras på en e-postadress och ett lösenord som du själv väljer. Din information och dina personuppgifter skyddas av Wayke-ID och Personuppgiftslagen (PuL) och den kommande Dataskyddsförordningen (GDPR).

Ta mig till Borås Bil gruppens Bilar på Wayke