Skadebesiktnings förfrågan

Ibland inträffar sånt som man helst vill undvika, med plåt-, lack- och/eller plastskador som följd. När det har hänt börjar du med att boka tid för skadebesiktning hos oss. Det gör du enkelt här för att vi ska kunna hjälpa dig snabbare med att få bilen reparerad igen. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.


Digital skadebesiktning

Innan bilen kan repareras måste en skadebesiktning göras, Den sker på plats hos oss. Om din bil är försäkrad hos Volvia kan du göra anmälan direkt i deras app.

Skadebesiktning på plats hos oss

  1.  Boka din Skadebesiktning på 033- 15 16 00 eller info@borasbil.se
  2. När du kommer till din bokade tid, bör du ha med dig skadeanmälan och försäkringsbrev eller annan bekräftelse från ditt försäkringsbolag. Tänk på att ha bilen tvättad för att vi lättare ska kunna beräkna skadan.
  3. Skadebesiktningen görs tillsammans med dig och beräknas ta ca 30-45 min. Vi kontrollerar och fotograferar bilens skador och ger dig en offert.

Skadebesiktning i Volvias app

  1. Ladda ner Volvia-appen till din iPhone eller Android-telefon.
  2. Gå in på Skicka in skadefoto och följ appens instruktioner.
  3. Ta foto med mobilkameran enligt instruktionerna och skicka in, allt direkt i appen

 

volov_app2

Vad händer sen?

När skadebesiktningen är genomförd hos oss eller inskickad digitalt, gör vi en skadevärdering för beräkning av reparationstider, som vi skickar till försäkringsbolaget tillsammans med besiktningsprotokoll och foton.

När vi fått svar från försäkringsbolaget beställer vi reservdelar och tillbehör samt planerar in din bil för reparation och lackering. Om vi upptäcker fler skador under reparationen kontaktar vi alltid dig.

 

Ladda ner appen här:

Till GooglePlay          Till App Store