Renault transportbilar

Renault transportbilar

Renault transportbilar arbetar för dig. Våra transportbilar är skapade för att hjälpa din verksamhet – varje dag. Vi erbjuder tre modeller i olika storlekar för skilda behov; KANGOO, TRAFIC och MASTER. KANGOO erbjuds även som elbil.

Borås Transportbilscenter är specialister på tillbehör och påbyggnader till din transportbil. Klicka dig in på bilarna nedan för att se vilka tillbehör som passar just din bil.


Transportbilsmodeller


 

Renault Care Pro

Service- och reparationsavtal för företag.

Med Renault Care Pro får ert företag full kontroll på kostnaderna för service, underhåll och reparationer av bilarna, samtidigt som restvärdet på bilarna säkras för att de kan bibehållas i toppskick. Renault Care Pro är ett riktigt service- och reparationsavtal, till ett marknadsledande månadspris.

Läs mer

Renault Pro +

Ett modellprogram, ett nätverk och tjänster särskilt framtagna för företagskunder

Renault Pro+ erbjuder dig som företagskund en enkel, prisvärd och professionell lösning. Vi har ett brett utbud av transportbilar som kan specialanpassas för just din verksamhet. Vår sälj- och servicemarknadspersonal är experter på Renault och har utbildats i Renault Pro+. Vi tar hand om din bil så att du ska kunna fokusera på att göra din verksamhet lönsam

Läs mer


Transportbilar i lager