FÖRETAGSGRUPPEN – TJÄNSTEBILAR

På Borås Bil gruppen har vi en dedikerad försäljningsgrupp för tjänstebilar. Vi är till för att hjälpa er att ta fram den bästa och mest kostnadseffektiva helhetslösningen för företagets bilar. Vårt mål är att ge alla företag, små som stora, professionell rådgivning i de frågor som rör företagets bilhantering.

Självklart ger Borås Bil förslag på upplägg utifrån den bilpolicy ni redan har, eller fungerar som stöd i att ta fram en policy som passar ert företag. Vi har förmånliga serviceavtal som vi anpassar efter just era bilar och behov.

I vårt arbete ingår också att ta fram lösningar för försäkringar och finansiering. Detta gör vi genom våra partners Volvia, Renault Försäkring. Vi kan också skräddarsy ett hyrbilsavtal med vår samarbetspartner Hertz.

KONTAKTA OSS

Vi jobbar för att skapa långsiktiga relationer med våra kunder, eftersom vi tycker att samarbeten brukar bli bättre och bättre med tiden. Kontakta oss för att boka ett möte eller för mer information om oss och hur vi arbetar. Vi kommer gärna på besök hos er, eller så ses vi i någon av våra bilhallar.