TJÄNSTEBIL, HELT PRIVAT

Volvo Inclusive Privatleasing ger dig tre års totalt bekymmersfritt bilägande
där det enda du betalar är din månadskostnad, vägtrafikskatt och bränsle.
Med Volvo Inclusive Privatleasing tar vi hand om service och annat jobbigt.

SÅ HÄR FUNGERAR DET

Du väljer bilmodell, extrautrustning och planerad körsträcka. Dina val ger dig din slutgiltiga månadskostnad. Det enda som kan påverka månadskostnaden är ändringar av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar som bostadsort, etc. Givetvis slipper du både uppläggningsavgift och aviavgifter.

Volvo Inclusive Privatleasing ger dig maximal kontroll över dina bilkostnader!

ALLT INGÅR

Finansiering – Finansieringen av din privatleasing sker hos Volvofinans Bank. Här slipper du betala för uppläggnings- och aviavgifter och annat extra. Eftersom du leasar bilen tillkommer inte heller någon kontantinsats. När leasingperioden är över lämnar du tillbaka bilen till oss och om du vill kan du teckna ett nytt avtal till nästan samma månadskostnad.

Serviceavtal – I Volvo Inclusive Privatleasing ingår ett Serviceavtal. Det ger din bil Volvo Originalservice utförd av specialister och alltid med Volvo Originaldelar. Det enda du behöver tänka på är att boka service och lämna in bilen enligt rekommendationerna för din bilmodell.

Volvia Försäkring – Försäkring hos Volvia med vagnskadegaranti ingår i Volvo Inclusive privatleasing, så att din bil har ett helförsäkringsskydd. Smidig skadehantering direkt hos oss på Borås Bil gruppen som är en auktoriserad Volvoverkstad och alltid garanterad reparation med Volvo Originaldelar är två värdefulla fördelar som du får med Volvia – försäkringsbolaget som flest Volvoägare väljer.

Volvokort – Ett Volvokort med extra drivmedelsrabatt ingår i Volvo Inclusive Privatleasing. Kortet är helt kostnadsfritt och erbjuder bland annat räntefri delbetalning och specialerbjudanden hos din Volvohandlare, bra drivmedelsrabatt på närmare 700 Tanka och OKQ8-stationer och dessutom bonus på alla köp. Nyhet för i år är att nu får du din bonus direkt i appen CarPay så du kan utnyttja den till drivmedel.

Gör det lätt för dig

Smarta tjänster för ett ekonomiskt och tryggt och smart bilägande.

Borås Bil-kortet

Borås Bil-kortet är gratis – ingen ränta, inga avgifter. Bara rabatter på det du behöver, när du behöver det.

Bilvård Best Recond

Insida / Utsida – Bevara nybilskänslan.
Ge din bil en total makeover och den blir som ny igen.

10 öre drivmedelsrabatt

Med Borås Bil-kortet får du 10 öre rabatt på drivmedel på alla våra Tankastationer.

Alltid 20% rabatt på Tvätta

Med Borås Bil-kortet får du alltid 20% rabatt på alla tvättprogram och inte nog med det, du får dessutom bonus på allt.