Just nu

Här ser du alla våra kampanjer för Volvo

Volvo är äkta svensk tradition. Det är ett bilmärke som har gett oss bilar i många generationer, och en vanlig syn på våra vägar. Volvos bilar hyllas ofta för sin säkerhet och ligger i framkant av den moderna utvecklingen, speciellt då Volvo har gett världen hela tolv olika miljöbilsmodeller. Volvo är alltså bäst i klassen, inte enbart inom säkerhet, utan också inom arbetet för att göra våra bilar mer miljövänliga. Det är helt unikt och bäst av alla tillverkare av bilar. Volvos miljöbilar kan köras på diesel, el eller gas.

Vi är väldigt stolta över att kunna presentera Volvos modellprogram på alla våra fyra anläggningar inom koncernen. Vi vet, som många stolta Volvoägare, hur mycket bilen betyder för oss och vilken trygghet och känsla det finns i en Volvo. Stark och snäll är inte enbart en bra beskrivning av en känd barnboksfigur, det är också de främsta karaktärsdragen som finns i en bil från Volvo.

Just nu

Sommarkampanj på klimatpaket!

Just nu har vi sommarkampanj på följande Volvomodeller: V40/V40 Cross Country, S60/S60 Cross Country och V60/V60 Cross Country. Gäller ordertecknande t.o.m 2017-08-21. Modellår 2017 – Fritt klimatpaket Modellår 2018 – Klimatpaket 4.900:- (ord. pris 8.900:-)

Läs mer

Boka hyrbil från Hertz

Livet blir bättre när du delar. Utflykter med familjen. Äventyr med vännerna. Bilsemester. Långhelg. Oavsett vad du planerar, vem du tänker åka med eller vart du ska åka, så har vi en bil som passar din resa. Vem delar du sommarens upplevelser med? BOKA PÅ: 033- 15 16 40 (hyrbil-boras@borasbil.se)...

Läs mer

Premiär för nya Volvo XC60

The future of safety. Ibland är det som aldrig händer, det viktigaste av allt. Vårt åtagande handlar inte bara om det ögonblick då en olycka håller på att inträffa. Det handlar lika mycket om alla de stunder som blir verklighet, tack vare att olyckan inte blev det.  

Läs mer

Slutförsäljning. Volvo XC60 Classic.

VOLVO XC60 CLASSIC. SVERIGES POPULÄRASTE SUV. Volvo XC60 Classic är en alltigenom mångsidig bil och perfekt för familjens alla behov. Du får komfort och säkerhet av absolut toppklass och hanterar enkelt även de sämsta vägarna. Nu har du chansen att köpa en ny Volvo till riktigt bra pris. En ny...

Slutförsäljning. Volvo XC60 Classic.

Läs mer

 Nya bilar i lager

Senaste bilarna