Bilvård av proffs

Insida / Utsida – Bevara nybilskänslan

Med Best Recond bilvård håller du din bil lika fin som när den en gång rullade ut ur fabriken. Våra duktiga bilvårdsproffs på Borås Bil gruppen fixar allt från in-och utvändig tvätt, dammsugning, vaxning och polering till lackskyddsbehandling. En rekonditionering är en grundlig rengöring och städning av bilen som återskapar nybilskänslan och fräschar upp den. Ökad  livslängd och höjer värdet på din bil!

Vår bilvård utförs med minimala miljö-och klimatpåverkan genom rätt doseringar och med säsongsanpassande produkter tex genom att använda ett mildare avfettningsmedel på sommaren.

Prislista Best Recond


– Våra bilvårdspaket –

Liten bilvård

Utvändig tvätt, rengöring av dörröppningar, trösklar, dörrgångjärn inklusive avfettning, avtorkning samt fälgtvätt.

Liten bilvård 300 kr

Pris utan Borås Bil-kort 360 kr

 

best_recond_5


 

 

Mellan bilvård

Utvändig tvätt, tork, dammsugning av kupé och bagage, rengöring av mattor, rengöring av samtliga rutor, avtorkning av instrumentpanel, dörrpaneler och mittkonsol samt rengöring av trösklar och dörrgångjärn.

Mellan bilvård från 850 kr

Pris utan Borås Bil-kort från 1020 kr

rekond_v90


 

best_recond_3

Stor bilvård

Utvändig tvätt, tork, dammsugning av kupé och bagage, rengöring av mattor, rengöring av samtliga rutor, avtorkning av instrumentpanel, dörrpaneler och mittkonsol samt rengöring av trösklar och dörrgångjärn. Polering och vaxning, motortvätt samt bättring mindre skador i front.

Stor bilvård från 2500 kr

Pris utan Borås Bil-kort från 3000 kr


Lackbehandling

En lackskyddsbehandling skyddar din lack från oxidering och färgförändringar som kan orsakas av solens UV-strålning, surt regn, luftföroreningar, smuts, salt och andra föroreningar som tas upp från vägen. Tack vare den högteknologiska tvåkomponents-lackskyddsbehandling kan lacken behålla sitt ursprungliga utseende i alla väder, vilket bevarar bilen värde.

Ny bil från 3200 kr
(Pris utan Borås Bil-kort från 3840 kr)
Begagnad bil från 3995 kr (ej invändig rengöring)
(Pris utan Borås Bil-kort från 4794 kr)

Återbehandling från 1800 kr
(Pris utan Borås Bil-kort från 2160 kr)


Glasbehandling

Siktförbättrande glasbehandling av 2-komponents typ. Minskar vidhäftning av smuts, insekter, trafikfilm och is. Kraftfullt vattenavvisande vilket gör att torkarna inte behöver användas lika frekvent. Minskar också reflexerna vid mörkerkörning.

495 kr
(Pris utan Borås Bil-kort från 594 kr)

best_recond_logo

Varför Best Recond

  • Vi arbetar endast med kvalitetsprodukter från bland annat Lahega
  • Vi har kompetent personal med certifierad utbildning från Lahega
  • Vi har alltid rabatterade priser oavsett märke så länge du har eller skaffar ett Borås Bil kort i samband med en behandling
  • Vi arbetar dagligen med alla märken (våra begagnade bilar)

Boka tid hos oss

Insida, utsida, bevara nybilskänslan.

Boka tid
Borås Bil-kortet
Prislista Best Recond