Renault Personbilar

Här ser du alla kampanjer för Renault

Det franska bidraget i våra bilhallar! Med en Renault får du körglädje men vi vill även att du skall känna ägarglädje. Med det menar vi trygghet i finansiering, försäkring, garanti, service och allt annat som hör till bilägandet.

 

Välkommen in till oss och se Renaults modellprogram. Naturligtvis ska du passa på att känna på körglädjen också.

Just nu

Bonus MARVELOUS med extrarabatt!

Just nu fantastisk nybilsbonus på alla Renaultmodeller inkl. 3 års fri service och 5 års garanti. Dessutom får du som kund inbytesbonus på upp till 14 000 kr vid köp av en ny Renault. Inbytesbonus gäller när du vid samma tillfälle gör ett inbyte av din gamla bil.

Just nu fantastisk nybilsbonus på upp till 38 000 kr.*

Läs mer

Nu är det premiärtider hos Renault

Välkommen på öppet hus 19–20 maj Nu är det premiärtider hos Renault. Upptäck till exempel den välutrustade crossovern Kadjar Limited till premiärpris, från 203 900 kr. I premiärpriset ingår en nybilsrabatt på 20 000 kr, 3 års fri service värd 7 800 kr och utrustning värd 14 600 kr. Erbjudandets...

Välkommen på öppet hus 19–20 maj

Läs mer

Ska vi byta bil med varann?

Privatleasa en Renault CLIO till kampanjpris. Just nu ger vi dig en nybilsbonus på upp till 26 000 kr och 8 000 kr extra i inbytesbonus inkl. 3 års fri service och 5 års garanti*. Bilarna i kampanjen har vi hemma och de kan levereras omgående så att du slipper...

Läs mer

Renault Kadjar till kampanjpris

Renault Kadjar – En crossover för varje äventyr Renault Kadjar har en säker och bekväm crossover för varje äventyr – oavsett om det bär av till fjällen, löpspåret i skogen eller stadens alla aktiviteter.    

28.000 kr rabatt!

Läs mer

Bilar i lager

Senaste bilarna