– Ford Tillbehör –

Tillbehör

Vi har ett brett sortiment av tillbehör, allt för att du ska kunna anpassa din Ford efter just dig och dina behov. I Fords tillbehörskatalog har vi samlat alla tillbehör som passar din bil för att du lätt ska hitta vad du söker. Vi har allt från praktiska lastlösningar till snygga stylingpaket, smart navigationsutrustning och sportiga aluminiumfälgar. Samtliga produkter är noga utvalda för att leva upp till Fords höga kvalitetskrav samt maximal säkerhet och prestanda. Klicka här för att komma till Fords tillbehörskatalog.

Klicka här för att se aktuella erbjudanden på tillbehör.

Tillbehör Ford

Vill du veta mer om vilka tilbehör som passar just din bil, klicka här
Ford Tillbehör

– Våra favoriter –

Stänkskydd

Ford originalstänkskydd är utformade för att ge ett effektivt skydd. Stänkskydden gör att bilen inte blir lika smutsig vid körning på våta vägar och på grusvägar och skyddar din bil och bakomvarande fordon mot stenskott.

Tröskelskydd vid baklucka

Genomskinlig slittålig tejp för att skydda den bakre stötfångaren mot dagligt slitage utan att göra avkall på bilens utseende. Skyddar fordonets bakre stötfångare vid lastning och urlastning

Takspoiler

Ge din bil en sportigare look och förbättrade aerodynamiska egenskaper. Våra takspoilrar och bakre takspoilrar matchar din Fords formspråk perfekt och har en konstruktion som ger en sömlös integration med taket. De genomgår omfattande testning som överträffar de lagstadgade kraven.

Takräcke

Montera säkert den hållare som du behöver för dina transportbehov. Integrerade takräcken eller tvärstag för bilar utrustade med takreling är obligatoriskt när du monterar en takhållare eller takbox på bilen.

Halkfri bagagerumsmatta

De formgjutna bagagerumsmattorna är speciellt framtagna för att skydda bilens interiör optimalt. Mattorna är i en mycket slitstark kvalitet och håller bagageutrymmet rent och torrt med sina upphöjda kanter.

Instegsskydd

Instegsskydd i polerat rostfritt stål är en riktigt snygg detalj som effektivt skyddar dörrtrösklarna på din Ford mot repor.


Gör det lätt för dig

Smarta tjänster för ett ekonomiskt och tryggt och smart bilägande.

Borås Bil-kortet

Borås Bil-kortet är gratis – ingen ränta, inga avgifter. Bara rabatter på det du behöver, när du behöver det.

Bilvård Best Recond

Insida / Utsida – Bevara nybilskänslan.
Ge din bil en total makeover och den blir som ny igen.

10 öre drivmedelsrabatt

Med Borås Bil-kortet får du 10 öre rabatt på drivmedel på alla våra Tankastationer.

Alltid 20% rabatt på Tvätta

Med Borås Bil-kortet får du alltid 20% rabatt på alla tvättprogram och inte nog med det, du får dessutom bonus på allt.