Lediga jobb

Som anställd på Borås Bil gruppen kommer du alltid att stå i händelsernas centrum. De viktigaste i vårt företag är Glädje, Passion och Trygghet och det fokuserar vi dagligen på att leverera till dig som anställd.

Förmånerna är många och fördelarna likaså. Hos oss kan du alltid vara säker på att bli väl omhändertagen.

 

Kollektivavtal – tydliga villkor och tryggt för alla.

Transparent organisation – högt i tak och öppenhet är viktigt för oss.

Borås Bil Sport Academy – här bygger vinnarskallar och vanliga dödliga både kropp och gemenskap.

Behovsstyrd utvecklingsplan – vi ser löpande över vårt behov av kompetens och utbildar våra medarbetare när det behövs. Vi har även regelbundna utbildningar för olika kompetensgrupper.

Bilköp – Förmånligt bilköp med personalrabatt.

Drivmedelsrabatt – Bra drivmedelsrabatter till dig och hela din familj

Förmånligt Friskvårdsbidrag – För många aktiviteter.

Benify – Benify ger dig tillgång till tusentals förmåner, samlade på ett och samma ställe. Alltifrån gymkort till en weekend med din sötnos, allt till rabatterade priser, endast för dig som anställd. Många olika produkt och tjänsterabatter.

Företagshälsovård – via Avonova

Pensionsplanering – Få hjälp av proffs för att planera din pension

Framtid – Du kommer alltid att vara först med det senaste inom branschen och stor möjlighet till karriär inom företaget.

After work och fester – ibland planerade, ibland improviserade.

Styrningsmöten – Vi håller dagligen korta styrningsmöten i syfte att kontinuerligt informera om vad som är prio och hur vi skall planera dagen.

 

Och mycket mycket mer……..


Skadeberäknare

Som skadeberäknare hos oss kommer du att arbeta tätt tillsammans med övriga hos oss men även med våra försäkringspartner. Du kommer att jobba både självständigt som i grupp. Du kommer att få vara med och utveckla den organisation du arbetar i så väl med rutiner som arbetssätt. Som en naturlig del i arbetet kommer du att ha kontaktytor och samarbeta med andra avdelningar vilket du tycker om och trivs med eftersom du är en social person som gillar att nätverka med andra. Vi tror att du har goda kunskaper i skadeprocessen och dess system och brinner för yrket och arbeta med kunder – hos oss gör du det med Glädje, Passion och Trygghet.

Vilken kunskap och erfarenhet har du?

 • Du är genuint intresserad av kunder.
 • Du har goda kunskaper inom Cabas och Cabplan.
 • Du har lätt för att formulera dig i tal och skrift
 • Några års erfarenhet av arbete inom liknande roll.
 • Lätt för lära dig nya saker

Profil

Du trivs med?

 • Att med glädje och hög servicekänsla ge support till våra kunder och kollegor
 • Att lösa problem och samtidigt ge hjälp-till-självhjälp
 • Att dela din kunskap med andra och skapa goda interna relationer
 • Att arbeta systematiskt, metodiskt och på ett tydligt sätt skapa resultat
 • Önskan att vara med och driva verksamheten framåt genom effektiv användning av system, rutiner, processer och gränssnitt mellan övriga avdelningar.

Vad jobbar du med?

 • Skadebesiktning av bilar ihop med kund
 • Hantera relation mellan försäkringsbolag i processen skadeärenden
 • Hantera bärgade bilar
 • Boka skadebesiktningar
 • Söka och beställa begagnade bildelar
 • Hantera behovsförsäljning med serviceverkstaden
 • Relation med försäljning av begagnade bilar

Vilka är vi?

Borås Bil är ett familjeföretag som grundades 1936 av familjen Andersson. Familjeatmosfären lever kvar och idag levererar vi personbilar, lastvagnar och service till högsta kvalitet – och vi gör det med Glädje, Passion och Trygghet. Borås Bil-gruppen ingår i Borås Bil-koncernen med anläggningar i Borås, Kinna, Tranemo och Ulricehamn. Försäljning och service av Volvo lastvagnar och bussar handhas av systerföretaget Borås Bil Lastvagnar AB och Borås Bil Personbilar AB innehar agenturen för Volvo personbilar, Renault person- och transportbilar samt Ford person- och transportbilar inom Sjuhäradsbygden. Koncernen har 220 anställda. Omsättningen uppgick under år 2017 till 1,3Miljarder kronor.

 

Det här får du av oss

Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt i tak och förmånliga villkor vad gäller bilköp, friskvård och förmånsportal. Behöver du en paus så finns gott kaffe samt fri tillgång till spel- och pingisbord i vårt Feelgood-rum. Kika gärna in på vår hemsida under Lediga jobb och läs mer.

 

FRÅGOR PÅ DET?
Frågor om tjänsten, företaget eller dina nya kollegor besvaras mer än gärna av:
Tomas Knutsson, Skadechef, Tel: 033-151663
Maria Edlund, HR chef, Tel: 033-15 16 13

Sista ansökningsdag 2018-12-31.

Ansök Nu

Chef Servicecenter

Som ledare för Servicecenter har du personalansvar för sex viktiga medarbetare vars främsta uppgift är att möta kunden i deras besök och kontakt med oss på Borås Bil gruppen för att säkerställa målet med verksamheten – kundnöjdhet. Du har också verksamhets-, resultat- och ekonomiskt ansvar för avdelningen och du rapporterar, utmanar och har dialog med Servicemarknadschefen Robert. Du kommer ha en central roll i att utveckla, förvalta och förfina rutiner och arbetssätt för att optimera verksamheten, din vassaste förmåga är dina kommunikativa egenskaper. Som en naturlig del i arbetet kommer du att ha kontaktytor och samarbeta med alla avdelningar hos oss vilket du tycker om och trivs med eftersom du är en social person som gillar att nätverka med andra. Du kommer självklart aktivt att leda och utveckla medarbetarna för att uppnå mål och resultat, samt vid behov även driva frågor själv i vissa forum.
Du har ett positivt och coachande förhållningssätt och ser möjligheter, du är resultat- och lösningsorienterad med förmåga att driva en grupp med olika individer framåt på ett affärsmässigt och kundorienterat sätt. Vi tror att du har tidigare erfarenheter som chef med personalansvar på minst 2 år och du trivs med och har förmåga att leda, motivera och engagera dina medarbetare – hos oss gör du det med våra kundlöften Glädje, Passion och Trygghet.

Hos oss kommer du arbeta med:

 • Att vara medansvarig till att hjälpa alla kunder med ett bekymmersfritt bilägande till marknadens bästa priser och därmed säkerställa hög kundtillfredsställande
 • Att säkerställa att rätt arbetssätt, kompetens, rutiner utvecklas och följs och därmed kunna fokusera på det de är bäst på – serva fordon och människor!
 • Ansvara för att högsta standard av lokaler och inredning upprättas, genom att hållas rena och fräscha
 • Att säkerställa att vi får en lärande organisation.
 • Att initiera och driva processförbättringar och arbeta proaktivt och ge support till våra avdelningar och orter (Borås, Kinna, Ulricehamn, Tranemo)
 • Att ansvara för att det dagliga arbetet och planeringen löses på ett effektivt och professionellt sätt
 • Implementera varaktiga korrigerande åtgärder som skapar ett väl fungerande samarbete mellan avdelningar som den egna gruppen

Profil

Vilken kunskap och erfarenhet har du?

 • Du är genuint intresserad av kunder och personal och älskar att stå i Frontoffice
 • Du har goda kunskaper inom Microsoft Office produkter.
 • Du har lätt för att lära dig nya datasystem
 • Du har lätt för att formulera dig i tal och skrift
 • Du har dokumenterad ledarskapsutbildning – eller motsvarande erfarenhet.
 • God förmåga att utveckla och motivera personal.
 • Några års erfarenhet av arbete inom liknande roll.
 • Lätt för lära dig nya saker
 • Vara ledande i utvecklingsarbeten

Du trivs med?

 • Att med glädje och hög servicekänsla ge support till våra kunder och kollegor
 • Att lösa problem och samtidigt ge hjälp-till-självhjälp
 • Att dela din kunskap med andra och skapa goda interna relationer
 • Att arbeta systematiskt, metodiskt och på ett tydligt sätt skapa resultat
 • Önskan att vara med och driva verksamheten framåt genom effektiv användning av system, rutiner, processer och gränssnitt mellan övriga avdelningar.

Vilka är vi?

Borås Bil är ett familjeföretag som grundades 1936 av familjen Andersson. Familjeatmosfären lever kvar och idag levererar vi personbilar, lastvagnar och service till högsta kvalitet – och vi gör det med Glädje, Passion och Trygghet. Borås Bil-gruppen ingår i Borås Bil-koncernen med anläggningar i Borås, Kinna, Tranemo och Ulricehamn. Försäljning och service av Volvo lastvagnar och bussar handhas av systerföretaget Borås Bil Lastvagnar AB och Borås Bil Personbilar AB innehar agenturen för Volvo personbilar, Renault person- och transportbilar samt Ford person- och transportbilar inom Sjuhäradsbygden. Koncernen har 220 anställda. Omsättningen uppgick under år 2017 till 1,5 Miljarder kronor.

Det här får du av oss

Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt i tak och förmånliga villkor vad gäller bilköp, friskvård och förmånsportal! Behöver du en paus så finns gott kaffe samt fri tillgång till spel- och pingisbord i vårt Feelgood-rum.

FRÅGOR PÅ DET?
Frågor om tjänsten, företaget eller dina nya kollegor besvaras mer än gärna av:
Robert Ynghagen, Servicemarknadschef, Tel: 033-151681
Maria Edlund, HR chef, Tel: 033-15 16 13

Sista ansökningsdag 2018-12-31.

Ansök Nu

Vi söker servicetekniker till Borås Bil

Renault- och Volvo Servicetekniker till Borås Bil

Om jobbet

Tycker du om att träffa människor och gillar att ge bra service?
Framtidens verkstad kännetecknas av moderna miljöer och ett utpräglat servicetänk. Det handlar inte längre om att bara ta hand om bilen, utan även om att ge kunden bästa tänkbara service.

Vi värdesätter att du som person har social kompetens, är ansvarstagande, initiativrik och noggrann. Du är en kompetent mekaniker och erfarenhet av kundkontakt är meriterande. Körkort är ett krav och även en utbildning i fordonsteknik. Du ser möjligheter snarare än problem och får med andra ord saker gjorda.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att självständigt reparera och ge service till våra kunder och deras bilar. I det dagliga jobbet ingår kundkontakt, göra tidsbokningar, ställa diagnoser på bilar samt fakturering. Du planerar och strukturerar din dag själv med hjälp av coach och bidrar till att dina kunder är 100% nöjda.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och gäller både för Renault- och Volvotekniker.

Tillträde enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande, skicka din ansökan redan idag!

Ansök Nu

Vi söker servicetekniker till Bogesunds Bil i Ulricehamn

Servicetekniker till Bogesunds Bil Ulricehamn

Om jobbet

Tycker du om att träffa människor och gillar att ge bra service?
Framtidens verkstad kännetecknas av moderna miljöer och ett utpräglat servicetänk. Det handlar inte längre om att bara ta hand om bilen, utan även om att ge kunden bästa tänkbara service.

Vi värdesätter att du som person har social kompetens, är ansvarstagande, initiativrik och noggrann. Du är en kompetent mekaniker och erfarenhet av kundkontakt är meriterande. Körkort är ett krav och även en utbildning i fordonsteknik. Du ser möjligheter snarare än problem och får med andra ord saker gjorda.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att självständigt reparera och ge service till våra kunder och deras bilar. I det dagliga jobbet ingår kundkontakt, göra tidsbokningar, ställa diagnoser på bilar samt fakturering. Du planerar och strukturerar din dag själv med hjälp av coach och bidrar till att dina kunder är 100% nöjda.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Tillträde enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande, skicka din ansökan redan idag!

Ansök Nu

Vi söker servicetekniker till Bogesunds Bil i Tranemo

Servicetekniker till Bogesunds Bil Tranemo

Om jobbet

Tycker du om att träffa människor och gillar att ge bra service?
Framtidens verkstad kännetecknas av moderna miljöer och ett utpräglat servicetänk. Det handlar inte längre om att bara ta hand om bilen, utan även om att ge kunden bästa tänkbara service.

Vi värdesätter att du som person har social kompetens, är ansvarstagande, initiativrik och noggrann. Du är en kompetent mekaniker och erfarenhet av kundkontakt är meriterande. Körkort är ett krav och även en utbildning i fordonsteknik. Du ser möjligheter snarare än problem och får med andra ord saker gjorda.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att självständigt reparera och ge service till våra kunder och deras bilar. I det dagliga jobbet ingår kundkontakt, göra tidsbokningar, ställa diagnoser på bilar samt fakturering. Du planerar och strukturerar din dag själv med hjälp av coach och bidrar till att dina kunder är 100% nöjda.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Tillträde enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande, skicka din ansökan redan idag!

Ansök Nu

Vi söker servicetekniker till Borås Transportbilscenter

Servicetekniker till Borås Transportbilscenter

Om jobbet

Tycker du om att träffa människor och gillar att ge bra service?
Framtidens verkstad kännetecknas av moderna miljöer och ett utpräglat servicetänk. Det handlar inte längre om att bara ta hand om bilen, utan även om att ge kunden bästa tänkbara service.

Vi värdesätter att du som person har social kompetens, är ansvarstagande, initiativrik och noggrann. Du är en kompetent mekaniker och erfarenhet av kundkontakt är meriterande. Körkort är ett krav och även en utbildning i fordonsteknik. Du ser möjligheter snarare än problem och får med andra ord saker gjorda.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att självständigt reparera och ge service till våra kunder och deras bilar. Du planerar och strukturerar din dag tillsammans med coach och kundmottagare och bidrar till att våra kunder är 100% nöjda.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Tillträde enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande, skicka din ansökan redan idag!

Ansök Nu

Vi söker servicetekniker till Kinna Bil

Servicetekniker till Kinna Bil

Om jobbet

Tycker du om att träffa människor och gillar att ge bra service?
Framtidens verkstad kännetecknas av moderna miljöer och ett utpräglat servicetänk. Det handlar inte längre om att bara ta hand om bilen, utan även om att ge kunden bästa tänkbara service.

Vi värdesätter att du som person har social kompetens, är ansvarstagande, initiativrik och noggrann. Du är en kompetent mekaniker och erfarenhet av kundkontakt är meriterande. Körkort är ett krav och även en utbildning i fordonsteknik. Du ser möjligheter snarare än problem och får med andra ord saker gjorda.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att självständigt reparera och ge service till våra kunder och deras bilar. I det dagliga jobbet ingår kundkontakt, göra tidsbokningar, ställa diagnoser på bilar samt fakturering. Du planerar och strukturerar din dag själv med hjälp av coach och bidrar till att dina kunder är 100% nöjda.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Tillträde enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande, skicka din ansökan redan idag!

Ansök Nu

Vi söker skadetekniker till Borås Bil gruppen

Skadetekniker

Om jobbet

Tycker du om att träffa människor och gillar att ge bra service?
Framtidens verkstad kännetecknas av moderna miljöer och ett utpräglat servicetänk. Det handlar inte längre om att bara ta hand om bilen, utan även om att ge kunden bästa tänkbara service.

Vi värdesätter att du som person har social kompetens, är ansvarstagande, initiativrik och noggrann. Körkort är ett krav och även en utbildning i fordonsteknik på skadesidan. Du ser möjligheter snarare än problem och får med andra ord saker gjorda.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att självständigt reparera och ge service till våra kunder och deras bilar. I det dagliga jobbet ingår reparationer av krockskadade bilar, Cabasutläsningar och våra generalagenters reparationsanvisningar. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team med skadereglerare, kundmottagare och coacher.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Vi ser gärna sökanden med branscherfarenhet inom bilplåtslageri.

Intervjuer sker löpande, skicka din ansökan redan idag!

Ansök Nu