Lediga jobb

Som anställd på Borås Bil gruppen kommer du alltid att stå i händelsernas centrum. De viktigaste i vårt företag är Glädje, Passion och Trygghet och det fokuserar vi dagligen på att leverera till dig som anställd.

Förmånerna är många och fördelarna likaså. Hos oss kan du alltid vara säker på att bli väl omhändertagen.

 

Kollektivavtal – tydliga villkor och tryggt för alla.

Transparent organisation – högt i tak och öppenhet är viktigt för oss.

Borås Bil Sport Academy – här bygger vinnarskallar och vanliga dödliga både kropp och gemenskap.

Behovsstyrd utvecklingsplan – vi ser löpande över vårt behov av kompetens och utbildar våra medarbetare när det behövs. Vi har även regelbundna utbildningar för olika kompetensgrupper.

Bilköp – Förmånligt bilköp med personalrabatt.

Drivmedelsrabatt – Bra drivmedelsrabatter till dig och hela din familj

Förmånligt Friskvårdsbidrag – För många aktiviteter.

Benify – Benify ger dig tillgång till tusentals förmåner, samlade på ett och samma ställe. Alltifrån gymkort till en weekend med din sötnos, allt till rabatterade priser, endast för dig som anställd. Många olika produkt och tjänsterabatter.

Företagshälsovård – via Avonova

Pensionsplanering – Få hjälp av proffs för att planera din pension

Framtid – Du kommer alltid att vara först med det senaste inom branschen och stor möjlighet till karriär inom företaget.

After work och fester – ibland planerade, ibland improviserade.

Styrningsmöten – Vi håller dagligen korta styrningsmöten i syfte att kontinuerligt informera om vad som är prio och hur vi skall planera dagen.

 

Och mycket mycket mer……..


Vi söker skadetekniker till Borås Bil gruppen

Skadetekniker

Om jobbet

Tycker du om att träffa människor och gillar att ge bra service?
Framtidens verkstad kännetecknas av moderna miljöer och ett utpräglat servicetänk. Det handlar inte längre om att bara ta hand om bilen, utan även om att ge kunden bästa tänkbara service.

Vi värdesätter att du som person har social kompetens, är ansvarstagande, initiativrik och noggrann. Körkort är ett krav och även en utbildning i fordonsteknik på skadesidan. Du ser möjligheter snarare än problem och får med andra ord saker gjorda.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att självständigt reparera och ge service till våra kunder och deras bilar. I det dagliga jobbet ingår reparationer av krockskadade bilar, Cabasutläsningar och våra generalagenters reparationsanvisningar. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team med skadereglerare, kundmottagare och coacher.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Vi ser gärna sökanden med branscherfarenhet inom bilplåtslageri.

Din ansökan vill vi ha senast den 30 November men Intervjuer sker löpande.

Ansök Nu

Vi söker servicetekniker till Borås Bil gruppen

Servicetekniker till Borås PV & Transportbilscenter, Ulricehamn och Tranemo

Om jobbet

Tycker du om att träffa människor och gillar att ge bra service?
Framtidens verkstad kännetecknas av moderna miljöer och ett utpräglat servicetänk. Det handlar inte längre om att bara ta hand om bilen, utan även om att ge kunden bästa tänkbara service.

Vi värdesätter att du som person har social kompetens, är ansvarstagande, initiativrik och noggrann. Du är en kompetent mekaniker och erfarenhet av kundkontakt är meriterande. Körkort är ett krav och även en utbildning i fordonsteknik. Du ser möjligheter snarare än problem och får med andra ord saker gjorda.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att självständigt reparera och ge service till våra kunder och deras bilar. I det dagliga jobbet ingår kundkontakt, göra tidsbokningar, ställa diagnoser på bilar samt fakturering. Du planerar och strukturerar din dag själv med hjälp av coach och bidrar till att dina kunder är 100% nöjda.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Din ansökan vill vi ha senast den 30 November men Intervjuer sker löpande.

Ansök Nu

Känn dig utmanad!

 

XC40 är Volvos senaste stjärnskott, blir du vårt?

Vi står mitt i en helt ny generation av modeller och det förväntas ännu mer av oss i kundmötet. Volvo har på allvar tagit steget in i det yttersta premiumsegmentet. Detta i kombination med att vi redan är en av de större återförsäljarna i Sverige på våra märken och på begagnat så är vi den återförsäljare som säljer näst mest inom Volvohandeln, det är vi stolta över. Vi ser ljust på framtiden.

Vi gillar ordet helhet då vi har grymma mjukvaror så som Finansiering, Försäkring, Serviceavtal mm. för att ge våra kunder ett komplett och tryggt bilägande. Din vardag kommer att bestå av försäljning och rådgivning av nya Volvobilar, även begagnade bilar. Vi har en spännande resa framför oss som vi hoppas du vill vara en del av.

Är du redan i branschen? Då får du vara riktigt bra för att väcka vårt intresse. Vi söker en ninja i kundbemötande framför en med branscherfarenhet. Det vi däremot tror är att du är en stjärna på service och är en riktigt vass säljare/rådgivare där du är idag.

 

Vem är du?

Om vi ska tratta ner det till en mer konkret profil:

  • Världsklass i bemötandet mot kollegor och kunder
  • Återkoppling, återkoppling, återkoppling, har vi sagt att vi återkommer så gör vi det
  • Extremt hög lägstanivå på humöret och dagsformen
  • Strukturerad
  • Lätt för siffror och ekonomiskt tänk
  • Flexibel och ett öppet sinne
  • Lokalanknytning med många kontakter
  • Nyfiken
  • Att jobba proaktivt och skapa dina egna förutsättningar är en självklarhet för dig

Gillar du att vara aktiv så blir du lätt en i gänget hos oss. Vi finns där det händer, Kretsloppet, ActionRun, Uport, Sommartorsdagarna, Elfsborg, Föreningslivet i Sjuhärad för att nämna några samarbeten vi är med och förverkligar.

Så åter till frågan, vem är du? Den som vill göra skillnad tror vi.

Först och främst, som alltid, en riktigt bra människa och kollega som skapar god stämning runt omkring sig. Den som lever för våra löften, Glädje. Passion. Trygghet, mot kollegor och kunder.

Sugen? Då kör vi.

 

Ansök Nu

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ansökningar behandlas löpande, dock senast 19 november.