Lediga jobb

Som anställd på Borås Bil gruppen kommer du alltid att stå i händelsernas centrum. De viktigaste i vårt företag är Glädje, Passion och Trygghet och det fokuserar vi dagligen på att leverera till dig som anställd.

Förmånerna är många och fördelarna likaså. Hos oss kan du alltid vara säker på att bli väl omhändertagen.

 

Kollektivavtal – tydliga villkor och tryggt för alla.

Transparent organisation – högt i tak och öppenhet är viktigt för oss.

Borås Bil Sport Academy – här bygger vinnarskallar och vanliga dödliga både kropp och gemenskap.

Behovsstyrd utvecklingsplan – vi ser löpande över vårt behov av kompetens och utbildar våra medarbetare när det behövs. Vi har även regelbundna utbildningar för olika kompetensgrupper.

Bilköp – Förmånligt bilköp med personalrabatt.

Drivmedelsrabatt – Bra drivmedelsrabatter till dig och hela din familj

Förmånligt Friskvårdsbidrag – För många aktiviteter.

Benify – Benify ger dig tillgång till tusentals förmåner, samlade på ett och samma ställe. Alltifrån gymkort till en weekend med din sötnos, allt till rabatterade priser, endast för dig som anställd. Många olika produkt och tjänsterabatter.

Företagshälsovård – via Avonova

Pensionsplanering – Få hjälp av proffs för att planera din pension

Framtid – Du kommer alltid att vara först med det senaste inom branschen och stor möjlighet till karriär inom företaget.

After work och fester – ibland planerade, ibland improviserade.

Styrningsmöten – Vi håller dagligen korta styrningsmöten i syfte att kontinuerligt informera om vad som är prio och hur vi skall planera dagen.

 

Och mycket mycket mer……..


Vi söker ett proffs på superservice.

BILUTHYRARE HERTZ BORÅS

Det här skall du göra:

I ditt arbete bemöter du våra kunder över disk eller telefon där ärendena handlar om uthyrning, bokning och fakturering av hyrbilar. I arbetet ingår även att tvätta, rekonditionera hyrbilar och även tvätt/städ av våra demobilar. Emellanåt är arbetstempot högt och uppgifterna omväxlande. Då du dagligen möter kunder är du Borås Bils ansikte utåt och därför kommer det att läggas stor vikt vid din personliga lämplighet.

Kompetenskrav:

Vi vill att du har lägst gymnasiekompetens och har några års erfarenhet av serviceyrket eller liknande arbete som inneburit mycket kundkontakt i det dagliga arbetet. Har du tidigare varit i biluthyrningsbranschen och är en van användare av Hertz uthyrningssystem är det en fördel. B-körkort samt att du är en van datoranvändare är ett krav.

Personliga egenskaper:
  • Du har ett intresse för service och sätter alltid kunden i fokus.
  • För dig är det viktigt att alltid ha ett professionellt och trevlig bemötande, både mot kunder och kollegor.
  • Du är strukturerad och har en förmåga att administrera.
  • Vi värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra teamarbete, extra viktigt då vi är ett litet sammansvetsat gäng på Borås Bil.

Tjänsten är heltid, tillsvidare på Borås Bil.
Din ansökan vill vi ha senast den 20 September men Intervjuer sker löpande.

Ansök Nu


 

Vi söker servicetekniker till Bogesunds Bil Tranemo

Servicetekniker

Om jobbet

Tycker du om att träffa människor och gillar att ge bra service?
Framtidens verkstad kännetecknas av moderna miljöer och ett utpräglat servicetänk. Det handlar inte längre om att bara ta hand om bilen, utan även om att ge kunden bästa tänkbara service.

Vi värdesätter att du som person har social kompetens, är ansvarstagande, initiativrik och noggrann. Du är en kompetent mekaniker och erfarenhet av kundkontakt är meriterande. Körkort är ett krav och även en utbildning i fordonsteknik. Du ser möjligheter snarare än problem och får med andra ord saker gjorda.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att självständigt reparera och ge service till våra kunder och deras bilar. I det dagliga jobbet ingår kundkontakt, göra tidsbokningar, ställa diagnoser på bilar samt fakturering. Du planerar och strukturerar din dag själv med hjälp av coach och bidrar till att dina kunder är 100% nöjda.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Din ansökan vill vi ha senast den 17 September men Intervjuer sker löpande.

Ansök Nu