Tryggt och säkert, utan att du låter dig begränsas

Med hänsyn till vad som händer just nu så har vi några saker vi vill att du skall veta.

Just nu erbjuder vi kontaktfri service för din bil, så du kan känna dig trygg att lämna in din bil hos oss. Att kunna serva och få sin bil reparerad är viktigt för din mobilitet. Vi erbjuder service och reparationer precis som vanligt, fast anpassat till rådande omständigheter. Med vår kontaktfria service kan du lämna och hämta upp din bil hos oss utan att besöka vår kundmottagning eller din Personliga Servicetekniker. Vi försöker också att i möjligaste mån erbjuda hämta- och lämnaservice.

Borås Bil gruppen erbjuder följande:

 Säker hantering av din bil

Självklart har vi skydd i bilen på säte, ratt och använder oss av handskar under hela tiden bilen är hos oss. Detta för att skydda dig och vår personal från smittspridning.

Vi arbetar alltid med högt ställda krav på hygien, säkerhet och renlighet.  Både för din och för vår personals säkerhet. Vi utför följande hygien och säkerhetsrutiner:

– Vi använder sitt- och rattskydd
– Vi rengör utrustning regelbundet.
– Vi har rutiner för vår personal vad gäller rengöring och hygien.
– Vid återlämning av din bil så är alla kontaktytor rengjorda med ett för uppgiften anpassat rengöringsmedel. Vi torkar alltid av och rengör ratt, växelspak, reglage och handtag osv.

 Välkommen, vi ordnar med en lösning som passar dig.


Har du frågor?

Kontakta oss via telefon eller mail så hjälper vi dig att få svar.

033-15 16 00

info@borasbil.se

Tryggt och säkert, utan att du låter dig begränsas

Du vet väl om att du kan välja mellan att lämna in bilen på traditionellt sätt eller kontaktfritt. Vi vill serva och reparera din bil utan att du skall begränsas.

Loading service booking...