Allt för din bil. Hur du än kör.

Alldeles för fort. Alldeles för långsamt. Till fjällen vartannat år, till farmor varannan vecka. Snålt – eller extrautrustat. Med swag, baslåda och rattmuff eller med skrik, skräp och russin mellan sätena. Alla kör vi olika.

I närmare 90 år har vi på Borås Bil gruppen funnits här i Sjuhärad med allt du behöver för ett bekvämare bilägande.
Hur du än kör.

Alltid 10 öre rabatt på drivmedel

Förutom 10 öre drivmedelsrabatt med CarPay-kortet får du en enkel överblick över alla dina bilrelaterade transaktioner direkt i appen. Dra nytta av exklusiva erbjudanden och rabatter, och hantera smidigt dina bilfinansieringar på ett och samma ställe. Med CarPay har du alltid full kontroll över dina bilärenden!

Läs mer om CarPay

Tvättabonnemang för enbart 199kr/mån

Njut av en alltid ren bil med vårt tvättabonnemang i vår automattvätt. För endast 199 kr/mån får du regelbundna tvättar som ser till att din bil glänser året runt. Slipp besväret med att tvätta bilen själv och låt oss ta hand om det åt dig. Skaffa ditt tvättabonnemang idag och kör alltid med stil!

Läs mer

Tillbehör för alla äventyr

Vare sig du behöver en cykelhållare för familjeutflykten, en takbox för skidresan, lasträcken för campingutrustningen eller en transportbur för ditt husdjur, har vi allt du behöver. Och kom ihåg, du kan enkelt delbetala ditt köp upp till 12 månader med CarPay – helt utan extra avgifter!

Månadens erbjudanden

Sjuhärads förmånligaste bilerbjudanden

Ibland sitter det fint med en rejäl rabatt eller flera. Hos oss hittar du Sjuhärads förmånligaste erbjudanden för ett enklare och mer ekonomiskt bilägande. Prutat och klart.

Upptäck Sjuhärads mest välpolerade bilvård.

Ibland vill man glänsa lite extra. Hos oss hittar du Sjuhärads mest välpolerade tvättabonnemang, med allt från en enkel avfettning till Guldtvätten med lyxig glanspolering. För dig med större krav hjälper våra proffs dig med mer avancerad bilvård.
Se våra bilvårdstjänster >

Det bredaste utbudet av extrautrustning.

Ibland är det långhelg och läge för road-trip. Hos oss hittar du de tryggaste tillbehören för bilresan: från tak- och lastboxar till packväskor och transportburar. Alltid med 12 månaders räntefri delbetalning via CarPay.