Dags att köpa sommardäck

Låt oss berätta vilka däck du skall ha.

Ungefär som fyra handflator. Det är all kontakt bilen har med underlaget. Det ställer ganska höga krav på däcken, om man skall uttrycka sig milt. Med rätt däck kör du säkrare och undviker obehagliga överraskningar. Alla däck är inte lika, men vi som kan din bil vet vilka som passar bäst för din bilmodell och dina körförhållanden. Så när du skall byta däck, prata med oss först. Välkommen till oss på Borås Bil gruppen.


Ring oss

033-15 16 60

Våra telefontider är
Vardag 7-18
Lördag 10-14
Söndag 11-14

Besök oss

Borås Personbilar – Hultagatan 51
Borås Transportbilscenter – Trandaredsgatan 208
Kinna – Verkstadsgatan 4
Ulricehamn – Falköpingsvägen 10
Tranemo – Limmaredsvägen 11


Kontakta oss

 


– Årets sommardäck Nokian –

Nokian H XL Hakka Green 2– Naturligt säkert

Sommardäck till mindre och medelstora familjebilar.
Ett nytt sommardäck som erbjuder unik hållbar säkerhet i nordiska förhållanden.
Däcket ger effektivt skydd mot vattenplaning, minskar bränsleförbrukningen.

KOMPROMISSLÖST GREPP PÅ VÅT VÄG. KOMFORTABLA OCH BALANSERADE KÖREGENSKAPER.
MYCKET LÅG BRÄNSLEFÖRBRUKNING. SLITSTYRKAN UPP TILL 15 % BÄTTRE ÄN TIDIGARE.

Pris Från

920 kr*

* Vid betalning med Borås Bil-kortet, monterat och klart.

Fördelar med Nokian Hakka

Hakkaskydd

Om oturen är framme och ditt Nokian vinterdäck skadas så mycket att det inte går att laga får du ett nytt däck utan kostnad, tack vare det kostnadsfria Hakkaskyddet.
Hakkaskydd vägassistans ser till att du kommer fram även om olyckan är framme. Om ett däck går sönder så kommer vägassistans till din hjälp när du ringer till dem. Hakkaskydd vägassistans erbjuder till sina registrerade kunder teknisk hjälp och vägassistans, exempelvis däckbyte och bogsering till närmaste återförsäljare som säljer Nokian Tyres produkter, i Sverige, Norge och Finland. Tjänsten är tillgänglig 24 timmar i dygnet.

Läs mer om Hakkaskydd

Läs mer om Nokian Sommardäck

 

Däckhotell

Vid skifte till sommar/vinterhjul kan du smidigt förvara den andra uppsättningen hjul på vårt däckhotell. Du sparar plats hemma och ökar hållbarhet och livslängd genom att däcken förvaras i en sval och mörk miljö. Rengöring av däck och fälg, montering, kontroll av mönsterdjup och lufttryck ingår alltid.

Hjulskifte

Vi hjälper dig gärna att skifta. Då går vi igenom lufttryck och mönsterdjup så att du alltid kan känna dig säker när du lämnar vår serviceverkstad. Passa på att boka ditt hjulskifte i samband med service och glöm inte att kolla torkarbladen när du är inne också.

Pris fr. 300:-

(med Borås Bil-kort)

Ett hjul i månaden

Med Borås Bil-kort är det enkelt att dela upp kostnaden över en tidsperiod som passar dig. Betalning på fyra månader är alltid helt räntefritt. Vill du ha räkningen på lägre belopp per månad, utnyttjar du din kortkredit. Dessutom får du bonus när du betalar med Borås Bil-kortet som du sen kan använda till drivmedel.

– Artiklar –

Läs våra artiklar om däck och sommarhjul.