9 Feb 2018

JAG SÖKER SERVICETEKNIKER

Till Transportbilscenter i Borås

”Jag behöver fler duktiga tekniker till transportbilsverkstaden i Borås. Våra kunder är företagare som dagligen behöver vår hjälp med service och reparationer.”

Jag ger dig en arbetsplats med härliga kollegor, förutsättningar att kunna utföra ditt jobb som utbildningar och support. Givetvis har vi kollektivavtal och riktigt schyssta anställningsförmåner som företagshälsovård, personalrabatt på bilköp, drivmedelsrabatt, generöst friskvårdsbidrag, pensionsplanering samt en och annan after work. Tillsvidareanställning med 6 mån provanställning.

Du ger mig dokumenterad kompetens inom fordonsteknik, självklart har du körkort, social kompetens och flexibilitet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att självständigt reparera och ge service till våra kunder och deras bilar. I det dagliga jobbet ingår delvis kundkontakt,  ställa diagnoser på bilar, felsökning, påbyggnationer, leveransservice och traditionell service. Du planerar och strukturerar din dag tillsammans med våra kundmottagare, verkstadscoach och mig.

 


Vilka är vi?

Borås Bil är ett familjeföretag som grundades 1936 av familjen Andersson. Familjeatmosfären lever kvar och idag levererar vi personbilar, lastvagnar och service till högsta kvalitet – och vi gör det med Glädje, Passion och Trygghet. Borås Bil-gruppen ingår i Borås Bil-koncernen med anläggningar i Borås, Kinna, Tranemo och Ulricehamn. Försäljning och service av Volvo lastvagnar och bussar handhas av systerföretaget Borås Bil Lastvagnar AB och Borås Bil Personbilar AB innehar agenturen för Volvo personbilar, Renault person- och transportbilar samt Ford person- och transportbilar inom Sjuhäradsbygden. Koncernen har 220 anställda. Omsättningen uppgick under år 2017 till 1,5 Miljarder kronor.

Det här får du av oss

Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt i tak och förmånliga villkor vad gäller bilköp, friskvård och förmånsportal! Behöver du en paus så finns gott kaffe samt fri tillgång till spel- och pingisbord i vårt Feelgood-rum.

FRÅGOR PÅ DET?
Frågor om tjänsten, företaget eller dina nya kollegor besvaras mer än gärna av:
Tony carlsson, Servicechef, Tel: 033-15 17 74
Maria Edlund, HR chef, Tel: 033-15 16 13

Sista ansökningsdag 2019-01-30.

Ansök Nu