Nästan ny Volvo. Utvald, kontrollerad och certifierad.

Volvo Selekt både känns och ser ut som en ny bil, men till priset av en begagnad. Upptäck våra två nyheter Volvo Selekt Privatleasing och Volvo Selekt Premium för nyare bilar.
- Begagnade bilar med nybilsgaranti
- Alltid mellan 0 och 5 år
- Kontrollerade och certifierade av oss
- Privatleasing och köp av begagnade bilar

Fakta Volvo Selekt

Nyhet: Volvo Selekt Privatleasing
Nu har du möjligheten att privatleasa begagnade bilar ur vårt Volvo Selekt-sortiment. Du behöver ingen kontantinsats och betalar en fast månadskostnad där även service ingår. Kostnaden är baserad på den specifika bilen och beräknas av oss.
– Ingen kontantinsats
– Fast månadskostnad
– Serviceavtal ingår
– Garanterat restvärde

Nyhet: Volvo Selekt för våra nyaste bilar
Till Volvo Selekt-bilar yngre än 12 månader erbjuder vi ytterligare fördelar. Här gäller fortfarande den vanliga nybilsgarantin och den förlänger vi med 12 månader för att ge extra mycket trygghet. Detta passar extra bra för dig som kör mycket eftersom denna garanti gäller upp till 13 000 mil på mätaren. Övrigt innehåll i Volvo Selekt certifieringen ingår som vanligt.

Det här får du när du köper eller privatleasar en Selektbil

10 % rabatt på Volvia försäkring om du finansierar din Selekt-bil med Volvo Billån eller Privatleasing.

Mer om Nybilsgarantin

Gäller bara för svenskregistrerade privatfordon och upphör att gälla om fordonet säljs eller registreras i annat land än Sverige. Garantin upphör också om fordonet körs eller säljs som verksamhetsbil t ex taxi, hyrbil, budbil, etc. Vid besök på verkstad vid utlandskörning får kunden själv bekosta reparationer som ligger utanför den normala 24 månadersperioden. Pengarna betalas sedan tillbaka av Svensk Volvohandel mot uppvisat kvitto för reparation där det tydligt framgår vad som är gjort.