Fråga: Vem äger bilen?

Rätt svar vinner en provkörning i 48h.

 

Top 5 – varför köpa elbil?

– ZOE kan laddas på alla växelström laddstationer med maximal effektivitet (upp till 22kW).
– Med ZOE kan man köra upp till 393 km med en laddning*
– Upp till 60.000 kr klimatbonus vid köp av Renault ZOE**
– Njut av minskade kostnader vid laddning jämfört med bensin/diesel & minskade underhållskostnader
– Renault ZOE är den mest sålda elbil i Europa***, mer än 10 års erfarenhet för Renault inom elbilar

Vinnare kommer att meddelas av våra säljare på Borås Bil gruppen. Tävlingen är en del i Borås Bil gruppens kampanj för nya Renault Zoe. För att delta måste du inneha svenskt körkort. Efter återlämnande kommer Borås Bil gruppen att skicka ut ett kort formulär för att få svar om upplevelsen av bilen. Man kan endast delta 1 gång per person/hushåll, vinnare förbinder sig inte till att köpa bilen.

*Maximal uppnådd räckvidd under WLTP körcykeln (blandad körning) för ZOE Go-versionen med 15-tumsfälgar. WLTP (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure). Räckvidd vid verklig körning: 375 km sommartid / 240 km vintertid. Räckvidden påverkas bl a av väder, körstil, hastighet m.m..
**Renault ZOE kvalificerar sig som en klimatbonusbil och är således berättigad till den vid 1/7-2018 gällande statliga klimatbonus på 60 000 kr så länge anslag finns. Bonus till klimatbonusbilar är ett statligt incitament som är oberoende från Renault och med förbehåll för begränsningar och villkor som bestäms av transportstyrelsen. Läs mer på transportstyrelsen.se.
***AAA; elbilregistreringar för personbilar och lätta transportbilar 2010–01 till 2020–06.