Privatleasingerbjudanden Peugeot

Följande ingår vid Peugeot Privatleasing:
• Ingen kontantinsats
• 1000 mil/år
• Serviceavtal
• 12 - 36 månader


Elektrifiera din vardag med Peugeot e-208. Med en kraftfull och tyst elektrisk motor kombinerat med fantastisk förarteknik kan du uppleva en helt ny körkänsla. Kör dessutom miljövänligt med den imponerande elektriska räckvidden på 340 km.


Upptäck nya Peugeot 308, den första modellen som bär Peugeots nya lejonemblem. Nya Peugeot 308 visar upp en självsäker karaktär och en balans mellan styrka och smidighet – och är utrustad med den senaste generationen teknik och förarassistanssystem.


Upptäck 100 % elektrisk körglädje med Peugeot e-2008. Med en räckvidd på upp till 320 km, med den senaste tekniken och förarassistanssystemen får du en modern SUV som är perfekt för din vardag – dessutom med Peugeots nya design och fantastiska komfort.


Upptäck populära Peugeot 2008, nu med 12 månaders privatleasing.


Storsäljaren Peugeot 3008 är här i en ny tappning med uppdaterad teknik och ny spännande design som signalerar modernitet. Kan väljas med det nya tillägget ”Black Pack” som ger din nya SUV ett spännande uttryck. Dessutom gör nya LED-strålkastare och förarhjälpsystem att nya Peugeot 3008 SUV passar för alla tider på året.

Kontakta säljare

Alla priser är inklusive moms och avser rekommenderad månadskostnad. Preliminär klimatbonus inräknad i kalkylen och gäller registrering senast 31/12 2022. Priserna för privatleasing är baserade på rörlig ränta och kan förändras vid justering av räntan, gäller även under pågående leasingperiod. Borås Bil reserverar sig för ev skrivfel och prisändringar från importör. Bilen på bilden kan vara extrautrustad.