Privatleasingerbjudanden Citroën

Följande ingår vid Citroën Privatleasing:
• Ingen kontantinsats
• 1000 mil/år
• 36 mån
• inkl serviceavtal


C3 Shine PureTech 1,2
2.499kr/mån

När du vill ha en bil som är precis som du själv är Citroën C3 rätt val. Anpassa utseendet med 97 olika designkombinationer och håll dig uppkopplad med smart teknik. Dessutom får du också Citroëns hyllade komfort och 12 förarassistanssystem som både förenklar och tryggar din körning.


C4 Shine PureTech 130 AUT
3.299kr/mån

Upplev det senaste från Citroën en början på en ny era. Citroën C4 utmanar med ett nytt designspråk, med Citroëns hyllade komfort och med den senaste körteknologin. Låt 20 olika förarassistanssystem öka säkerheten och tryggheten i bilen, samtidigt som du kan fokusera på körglädjen.


C5 Aircross Shine PureTech 130 AUT
3.799kr/mån

Nya Citroën C5 Aircross är ett riktmärke för komfort, rymlighet och flexibilitet. Nu har Citroëns SUV uppdaterats med ny design och utökad komfort. Nya Citroën C5 Aircross finns tillgänglig som plug-in hybrid och med förbränningsmotor


 

Kontakta säljare

Alla priser är inklusive moms och avser rekommenderad månadskostnad.
Priserna för privatleasing är baserade på rörlig ränta och kan förändras vid justering av räntan, gäller även under pågående leasingperiod. Med reservation för slutförsäljning. Bilen på bilden kan vara extrautrustad.