HELT NYA RENAULT AUSTRAL
SUV E-TECH HYBRID

teknik som ger full koll.

KÖRUPPLEVELSE

EFFEKTIVITET SOM IMPONERAR

På långfärderna är helt nya Renault Austral SUV E-Tech hybrid mycket effektiv, med kraftfull acceleration och imponerande stabilitet. Det avancerade (beroende på version) 4Control-systemet gör körningen exakt och säker. Bemästra svängar och kurvor – du har makten över vägen. Inne i stan blir körningen enklare. Styr smidigt tack vare svängradion på 10,1 meter – samma som i en stadsbil.

DRIVLINOR

E-TECH HYBRID

Exklusiv E-Tech-hybridteknik inspirerad av Renault Formula 1™. Tystgående och batteriet laddas vid fartminskning och bromsning. Bilen behöver inte anslutas till ett eluttag.

MILDHYBRID

Exklusiv teknik som är tillgänglig för drivlinor för 12 V- och 48 V-mildhybrider. Hybridbilens elmotor assisterar förbränningsmotorn vid acceleration för bättre köregenskaper och lägre bränsleförbrukning.

SÄKERHET

32 AVANCERADE FÖRARASSISTANSSYSTEM

Komfort, körassistans, bromsassistans, manövreringsassistans … känn dig trygg bakom ratten med de 32 avancerade förarassistanssystemen i helt nya Renault Austral SUV E-Tech hybrid (beroende på version)

KÖRNING

Nya generationens 9,3-tums head-up-display, intelligent adaptiv farthållare, aktiv förarassistans med mera. Ta kontroll över vägen utan att släppa blicken från den – de tekniska lösningarna som assisterar föraren underlättar på färden.

SÄKERHET

Främre och bakre aktivt nödbromssystem med fotgängarsensorer, intelligent och automatisk belysning (Matrix LED vision) med mera. Bemästra det oväntade på vägarna med teknik som ger säkerhetsassistans.

PARKERING

Automatisk parkeringsassistans, 3D-kamera med sikt i 360 … Manövrera mästerligt och bekymmersfritt med tekniken för parkeringsassistans.

UTRYMME

ANPASSNINGSBAR INTERIÖR

Innovativ skräddarsydd förarplats. Gott om plats mellan framsätena med induktionsladdare för din smartphone. Lättåtkomligt och modulärt förvaringsutrymme på 35 liter. Baksätet kan skjutas bakåt 16 cm för klassens största benutrymme. Bagageutrymmeskapacitet på upp till 575 dm³ VDA (beroende på version). Motordriven baklucka med handsfree-öppning.

ESPRIT ALPINE-VERSIONEN: VÄRLDSPREMIÄR

Sportig design: esprit Alpine-emblem, exklusiv grå satin schist-karossfärg, främre spoiler med sportläpp, 20-tums daytona-lättmetallfälgar, högteknologiska bakljus med 3D-effekt, Alcantara®-klädsel med blå dekorsömmar och ratt klädd i nappaläder med blå, vita och röda dekorsömmar.

Längd, höjd, bredd … upptäck dimensionerna.

Kontakta säljare

för att få de senaste uppdateringarna kring nya Renault Austral