Prenumeration på service

En serviceprenumeration är för dig som köper en Volvo, Renault, Dacia, Peugeot, Citroën, Maxus eller begagnad bil av oss på Borås Bil gruppen.

Med ett Serviceavtal lägger du upp en plan för betalning av underhållskostnaden på din nya bil. Då betalar du bara ett överenskommet belopp varje månad för service. Samma summa, månad efter månad, men ingen faktura efter verkstadsbesöket, och inga obehagliga överraskningar i form av oplanerade utgifter. Serviceavtal kan tecknas för både nya och begagnade Volvo, Renault, Dacia, Peugeot, Citroën och Maxus personbilar (max 8 år eller 45 000 mil).

Vi kan din bil
En märkesauktoriserad verkstad är den enda verkstaden som garanterat kan erbjuda dig den unika kombinationen av originaldelar, särskilda arbetsmetoder och specialutbildade tekniker som känner din bil bättre än någon annan. Som märkeshandlare är vi också de enda som kan erbjuda dig gratis uppdateringar av mjukvaran i din bil. Vi är helt enkelt specialister på de bilar vi säljer.

Uppgradera
Du kan göra en mängd tillval till din serviceprenumeration: Trygghetsavtal, bilvård, hämta och lämna, verkstadshyrbil, hjulskifte med förvaring m.m. Prata med din personliga servicetekniker/säljare för mer information om vad som gäller för just din bil.

Du kan välja mellan tre typer av avtal

FRÅGOR OM SERVICEAVTAL

Har du allmänna frågor kring serviceavtal, om ditt avtal löpt ut, vad som ingår, hur du tecknar ett nytt eller förlänger? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Innehåll och fördelar