Boka hjulskifte

Loading wheel change...

Vi är proffs på däck

Vi vet vilka däck du skall ha, trygghet hela vägen
Vi är proffs på däck och vet vilka däck du behöver ha för just din bil. Rätt däck till rätt bil är viktigare än man kan tro. Alla bilens säkerhetssystem kan sättas ur spel om inte däcken samspelar med bilen.

Rätt däck till rätt bil
Vi på Borås Bil gruppen känner inte bara din bil, vi är även experter på vilka däck du behöver för att känna dig trygg på vägen. Ungefär som fyra handflator, det är all kontakt bilen har med underlaget. Med rätt däck kör du säkrare och mer ekonomiskt.

Välkommen att prata däck med oss!

´

CarPay-kortet anpassas till dig oavsett bilmodell och märke. Kortet är helt utan årsavgift och ger dig rabatt när du tankar och tvättar bilen, räntefri betalning och bonus på allt du handlar. Tillsammans med den digitala tjänsten CarPay kan du samla allt på ett och samma ställe och får full koll på din bilekonomi. Och fler smarta och säkra sätt att betala samtidigt som du samlar bonus!

Delbetalning
Med CarPay-kort är det enkelt att dela upp kostnaden över en tidsperiod som passar dig. Betalning på 12 månader är alltid helt räntefritt. Vill du ha räkningen på lägre belopp per månad, utnyttjar du din kortkredit. Dessutom får du bonus när du betalar med CarPay-kort.

Lagkrav för vinter- & sommardäck

Mellan den 1 december och den 31 mars är det lag på att använda vinterdäck om det är vinterväglag ute.

Det är vinterväglag om det är snö, is, snömodd eller frost på någon del av vägbanan. Tänk på att även vägrenen räknas till vägbanan.

Dubbdäck får användas mellan den 1 oktober och den 15 april.

Dubbdäck och friktionsdäck

Med vinterdäck menas dubbade däck eller så kallade odubbade friktionsdäck. Det får inte förekomma både dubbade och odubbade däck på samma fordon. Observera att det är tillåtet att använda odubbade friktionsdäck året runt, det finns ingen restriktion mot dem.

Bra att veta