Hitta din nya bil hos Borås Bil

Ska du köpa ny bil? Behöver du åtgärda något på din bil efter besiktning? Vi på Borås Bil säljer Volvo, Ford, Renault och Dacia, men har även begagnade bilar och komplett service för din bil.

På våra anläggningar i Borås, Kinna, Ulricehamn och Tranemo kan du hitta både nya och begagnade bilar, lämna in din bil på våra verkstäder som utför service av hög kvalitet, byta dina däck eller förvara dina däck på ett säkert och effektivt sätt.

Vi utför dessutom bilvård och i vår välsorterade butik kan du hitta både reservdelar och andra tillbehör för din bil.

Nya och begagnade bilar

Vi har ett stort utbud av både nya och begagnade bilar. Allt för att du ska kunna hitta en bil som passar just dig och dina behov. Oavsett om du väljer att köpa en ny eller begagnad bil av oss vill vi att du ska känna att du får hjälp med allt du behöver vid ditt bilköp. Vi erbjuder enkel och snabb hjälp med försäkring, serviceavtal och finansiering av både nya och begagnade bilar. Hos oss kan du göra en enkel och komplett bilaffär.

Bilservice

Vi erbjuder dessutom service i vår bilverkstad om du behöver byta däck eller åtgärda något fel på din bil. Vi använder alltid originaldelar och vår personal är kunnig och engagerad. Vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar in din bil hos oss på service. Det är därför viktigt för oss att den bilservice vi erbjuder är av högsta kvalitet och utförs av kompetent och yrkesskicklig personal.

En komplett bilhandlare

En bilförsäljning ska kännas trygg för dig som kund och bilägare. Därför har vi ett brett utbud av nya bilar från Volvo, Ford, Renault och Dacia samt begagnade bilar från flertalet märken och vi hjälper er även med försäkringförsäkring, finansiering och serviceavtal. Vi vill att du ska kunna lita på att du får allt du behöver för din bil och ditt bilägande hos oss. Du är välkommen till oss om du behöver serva din bil, byta däck, tvätta bilen eller om du är ute efter att byta in din nuvarande bil.

Vi kan erbjuda dig som kund det mesta som har med din bil att göra. Vi vill att det ska vara enkelt och smidigt för dig att köpa och äga bil. Kontakta oss om du letar efter en ny bil eller behöver hjälp med service alternativt bilvård. Vår kunniga och engagerade personal hjälper dig med det mesta som rör din bil.